Object
Verhuurd

Rustenburg 97, Zaandam 1506 AX Zaandam

1506 AX Zaandam

Omschrijving

Te huur
Grote mooie winkel waar vroeger de kijkshop.nl was gevestigd. De winkel kan verhuurd worden in twee delen. De winkel heeft goede etalage mogelijkheden met een frontbreedte van ca. 18 meter.

Locatie en bereikbaarheid
Rustenburg betreft één van de aanloopstraten naar de levendige en zeer fraai opgeknapte Gedempte Gracht. De Gedempte Gracht betreft de drukke winkelstraat (A-locatie) van...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Te huur
Grote mooie winkel waar vroeger de kijkshop.nl was gevestigd. De winkel kan verhuurd worden in twee delen. De winkel heeft goede etalage mogelijkheden met een frontbreedte van ca. 18 meter.

Locatie en bereikbaarheid
Rustenburg betreft één van de aanloopstraten naar de levendige en zeer fraai opgeknapte Gedempte Gracht. De Gedempte Gracht betreft de drukke winkelstraat (A-locatie) van Zaandam.

Tevens is het NS-station Zaandam binnen loopafstand op 300 meter gelegen. Het NS-station heeft een rechtstreekse verbindingen naar Amsterdam (11 minuten, 5x per uur), naar Schiphol (23 minuten), Haarlem (24 minuten) en Alkmaar (31 minuten). Het station vervult een centrale rol in de regio, het is hét openbaar vervoersknooppunt van de Zaanstreek

De bereikbaarheid per auto:
-In circa 10 minuten bereikt u via de Provincialeweg en de Vincent van Goghweg de snelwegen A8 en A7.
-Via de A8 en de A10 is er een directe verbinding met Amsterdam (20 minuten), Schiphol (22 minuten), Hoofddorp (22 minuten), Amstelveen in 24 minuten, Alkmaar en Haarlem in 30 minuten.
-Via de A7 bereikt u Hoorn in 30 minuten en Enkhuizen in 40 minuten.

Oppervlakte
Totale ruimte is ca. 286 m².
De winkelruimte kan gesplitst worden in twee winkelruimtes van respectievelijk ca. 156 m² en 130 m².

Parkeren
Er kunnen in de parkeerkelder van het gebouw parkeerplaatsen gehuurd worden. De parkeernorm bedraagt 1:150. Prijzen parkeerplaats zijn op aanvraag beschikbaar. Verder zijn er ruim voldoende (betaalde) parkeerplaatsen in naaste omgeving.

Indeling
Open winkelruimte.

Bouwjaar
1970

Bestemming
U kunt bij de gemeente Zaanstad, afdeling Ruimtelijke Ordening, informeren naar de bestemming en of het door u voorgenomen gebruik past binnen de bestemming.

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijs
Voor de gehele winkelruimte (ca. 286 m²) € 3.250,= per maand.

Unit 97 (156 m2) € 1.850,= per maand.
Unit 99 (130 m2) € 1.550,= per maand.

Alle hiervoor genoemde bedragen dienen vermeerderd te worden met BTW.

Huurtermijn
5 jaar + 5 optiejaren.

Servicekosten
Voorschot servicekosten € 35,= per m2 ex.BTW. Voor een specificatie van de servicekosten kunt u contact met ons opnemen.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

B.T.W.
De huur (en servicekosten) is te vermeerderen met btw. Indien huurder geen btw-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Indexering
Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

Zekerheidsstelling
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur (en indien van toepassing) te vermeerderen met servicekosten en btw. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie.

Modelovereenkomst
Conform het laatste model vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Voorwaarden
Alle door Kuijs Reinder Kakes en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Rustenburg 97
Plaats Zaandam
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 286 m²
Oppervlakte in units vanaf 130 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.