Object
Verhuurd

Roetersstraat 15 - 25, Amsterdam 1018 WB Amsterdam

1018 WB Amsterdam

Omschrijving

Als onderdeel van de ontwikkeling op het Roeterseiland van de UVA, is een representatieve winkel / werkstrip gemaakt aan de Roetersstraat / Nieuwe Prinsengracht. De units zijn geschikt als winkel, showroom of kantoor (met baliefunctie).

De Roeterseilandcampus is een open stadscampus waar de faculteiten Economie en Bedrijfskunde, Maatschappij- en Gedragswetenschappen gehuisvest zijn. Vanaf 2017...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Als onderdeel van de ontwikkeling op het Roeterseiland van de UVA, is een representatieve winkel / werkstrip gemaakt aan de Roetersstraat / Nieuwe Prinsengracht. De units zijn geschikt als winkel, showroom of kantoor (met baliefunctie).

De Roeterseilandcampus is een open stadscampus waar de faculteiten Economie en Bedrijfskunde, Maatschappij- en Gedragswetenschappen gehuisvest zijn. Vanaf 2017 is ook de faculteit der Rechtsgeleerdheid op de campus te vinden. De Roeterseilandcampus is in ontwikkeling en wordt ingericht op het onderwijs en onderzoek van de toekomst.

De bestaande gebouwen rondom de Nieuwe Achtergracht en de Plantage Muidergracht zijn grondig verbouwd. Ook de buitenruimte is opnieuw ingericht. Ook zijn er theaterzalen, studio’s en een café - een levendige en prominente plek in de stad. Onder de grond is een grote fietsenstalling en een parkeergarage.

BEREIKBAARHEID
Zowel per tram als per bus is de locatie uitstekend bereikbaar. Het Weesperplein, waar de metrohalte is gesitueerd, ligt op enkele honderden meters lopen. Parkeren met de auto is mogelijk langs de openbare weg of eventueel in de ondergelegen garage.

PARKEREN
In de directe omgeving is betaald parkeren langs de openbare weg van toepassing. In de garage van de UVA onder het complex zijn enkele parkeerplaatsen gesitueerd. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen enkele parkeerplaatsen worden gehuurd.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
Er zijn diverse units voor verhuur beschikbaar vanaf ca. 130 m² tot ca. 500 m², zijnde:
Unit A0.X1 = ca. 497 m² (onder optie)
Unit A0.X2 = 308,3 m² (is verhuurd)
Unit A0.X3 = 159,5 m² (onder optie)
Unit A0.X4 = 130,4 m²
Unit A0.X5 = 133 m²
Unit A0.X6= 65,4 m² (onder optie)
Unit A0.03 = 326,5 m² (in voorbereiding)

Bovengenoemde oppervlakten zijn opgegeven door de aannemer. De oppervlakten zijn bepaald op basis van de NEN2580, verhuurbaar vloeroppervlak.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object zal casco worden verhuurd en als volgt worden opgeleverd:
- Vuilwaterafvoer per unit;
- Koelwater;
- Meterkast met aansluitpunt voor water, elektra, ziggo en telefonie;
- Luchtafvoer.

De afbouw en inrichting van de ruimte is voor rekening en risico van huurder.

BESCHIKBAARHEID
In overleg. Een huuringangsdatum is op korte termijn beschikbaar.

BESTEMMING
Conform het bestemmingsplan 'Oostelijke Binnenstad' is de ruimte ondermeer te gebruiken ten behoeve van bedrijven, detailhandel, dienstverlening, kantoren en maatschappelijke doeleinden. Horeca is niet toegestaan. Bedrijven die een bijdrage leveren aan de Campus hebben een preferente positie. Voor de units aan de Roetersstraat is een maximaal vloeroppervlak voor detailhandel toegestaan van 150 m².

HUURPRIJS
Uitgangspunt is afhankelijk van de oppervlakte en de voorwaarden. De huurprijzen variëren tussen de € 195 en € 350 m²/jaar te vermeerderen met BTW en servicekosten.

ZEKERHEIDSSTELLING
In een reguliere situatie wordt een waarborgsom of bankgarantie gevraagd van 3 maanden.

SERVICEKOSTEN
De units maken onderdeel uit van een complex dat net is opgeleverd.
De leveringen en diensten van verhuurder worden nog inzichtelijk gemaakt. Het uitgangspunt is dat de leveringen en diensten beperkt blijven.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder wordt gebruik gemaakt van de basismodellen van ROZ aangevuld met enkele bijzondere voorwaarden.
De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar. Huurder dient er mee rekening te houden dat er een bankgarantie of waarborgsom van toepassing is ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (drie maanden huur plus BTW en bijkomende kosten).

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2018
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Roetersstraat 15 - 25
Plaats Amsterdam
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrumin woonwijk
Kantoor
Oppervlakte 1247 m²
Oppervlakte in units vanaf 65 m²
Verdiepingen 1
Winkelruimte
Oppervlakte 1247 m²
Oppervlakte in units vanaf 65 m²
Branchebeperking ja
Energie
Energielabel A+
Energielabel einddatum 2027-12-31
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.