Object
Verhuurd

Middenweg 241 a, Heerhugowaard 1701 GC Heerhugowaard

1701 GC Heerhugowaard

Omschrijving

Te huur / Te koop
Winkelruimte gelegen aan een van de drukste verkeersaders van Heerhugowaard en onderdeel uitmakend van het winkelgebied Centrumwaard.
Het object heeft een frontbreedte van ruim 8 meter en is volledig vrij indeelbaar. De oppervlakte van de winkelruimte omvat ca. 238 m² VVO. Ter hoogte van de verdieping is nog een oppervlakte van ca. 188 m² gelegen. Het object is ook uitstekend...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Te huur / Te koop
Winkelruimte gelegen aan een van de drukste verkeersaders van Heerhugowaard en onderdeel uitmakend van het winkelgebied Centrumwaard.
Het object heeft een frontbreedte van ruim 8 meter en is volledig vrij indeelbaar. De oppervlakte van de winkelruimte omvat ca. 238 m² VVO. Ter hoogte van de verdieping is nog een oppervlakte van ca. 188 m² gelegen. Het object is ook uitstekend te gebruiken als kantoor en/of praktijkruimte.

Oppervlakte
Begane grond:
Ca. 238 m² VVO
1e verdieping:
Ca. 188 m² VVO

Indeling
Royale winkelruimte met glazen pui, toiletvoorziening en pantry, trapopgang naar de 1e verdieping, royale verkoopruimte met opslag. Aan de achterzijde is het object ook ontsloten middels een loopdeur en steeg.

Locatie en bereikbaarheid
De Middenweg is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als met openbaar vervoer, in de directe nabijheid van het pand is een bushalte waar meerdere buslijnen stoppen.

Voorzieningen
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- verwarming;
- electravoorzieningen;
- toilet;
- pantry;
- alarminstallatie.

Bouwjaar
Medio jaren '70.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan is “Oud Centrum”. De bestemming die rust op onderhavig object is “Centrum – 3”.
De voor “Centrum – 3” aangewezen gronden zijn bestemd gebouwen ten behoeve van:
- detailhandel;
- dienstverlenende bedrijven;
- woningen van de tweede bouwlaag.

Kadastrale gegevens
Gemeente : Heerhugowaard
Sectie : D
Nummer : 2758
Oppervlakte : 3 are en 19 centiare

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijs
€ 2.250,-- excl. BTW per maand.

Huurtermijn
In overleg.

Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder wordt zelf contractant bij de betreffende nutsbedrijven.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

BTW
De huur (en servicekosten) is te vermeerderen met btw. Indien huurder geen btw-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Indexering
Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

Zekerheidsstelling
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur (en indien van toepassing) te vermeerderen met servicekosten en btw. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie.

Modelovereenkomst
Conform het laatste model vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

Vraagprijs
€ 320.000,-- k.k.

Kosten koper
De koop is kosten koper. Dat wil zeggen dat de verschuldigde overdrachtsbelasting (6% over de koopsom) en notariskosten in rekening gebracht worden bij de koper.

Zekerheidsstelling
De borgstelling bedraagt 10 % van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

Aansprakelijkheidsclausule
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat zij het verkochte niet zelf feitelijk heeft gebruikt en dat zij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan de gebruikseenheid, waarvan zij op de hoogte zou zijn geweest als zij de gebruikseenheid zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijk eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Asbestclausule
n de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen moeten speciale maatregelen worden getroffen, die staan beschreven in de Milieuwet. De koper verklaart in de clausule dat hij hiermee bekend is. Hij vrijwaart daarmee de verkoper van iedere aansprakelijkheid als er inderdaad asbest wordt gevonden.

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak van een oudere bouwdatum is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager kunnen liggen dan bij objecten van een latere bouwdatum.

Voorwaarden
Alle door Kuijs Reinder Kakes en de verhuurder/verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt

Courtage
Kuijs Reinder Kakes treedt op voor de verhurende/verkopende partij. Als huurder/koper bent u KRK geen courtage schuldig.

Inlichtingen
Kuijs Reinder Kakes Business
Kanaalkade 91
1811 LT ALKMAAR
T: 072 – 555 55 55
E: alkmaarbog@krk.nl
I: www.krk.nl

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Middenweg 241 a
Plaats Heerhugowaard
Land NL
Ligging wijkwinkelcentrumin woonwijk
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 319 m²
Kantoor
Oppervlakte 238 m²
Verdiepingen 2
Voorzieningen inbouwarmaturensysteemplafondtoiletpantry
Winkelruimte
Oppervlakte 238 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen redelijk tot goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.