Object
Verhuurd

Legmeerplein 2, Amsterdam 1058 NL Amsterdam

1058 NL Amsterdam

Omschrijving

OMGEVING
Gelegen in de Hoofddorppleinbuurt bevindt zich deze nette kantoorruimte op de hoek van het Legmeerplein en de Weissenbruchstraat; ideaal voor een leuke ondernemer! In de nabije omgeving is een grote diversiteit aan ondernemers gevestigd. Het kantoor is op korte loopafstand gelegen van het Vondelpark en het Hoofddorpplein. In de nabijheid bevinden zich verschillende winkel- en...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

OMGEVING
Gelegen in de Hoofddorppleinbuurt bevindt zich deze nette kantoorruimte op de hoek van het Legmeerplein en de Weissenbruchstraat; ideaal voor een leuke ondernemer! In de nabije omgeving is een grote diversiteit aan ondernemers gevestigd. Het kantoor is op korte loopafstand gelegen van het Vondelpark en het Hoofddorpplein. In de nabijheid bevinden zich verschillende winkel- en horecavoorzieningen. Daarnaast is er een goede verbinding met de Ringweg A10.

BEREIKBAARHEID
Er bevinden zich diverse gunstige bus- en tramverbindingen, de ring A10 in de nabije omgeving. Met het openbaar vervoer bent u in ca. 5 minuten op het Museumplein.

VLOEROPPERVLAK
De oppervlakte is totaal ca. 72 m².

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt casco verhuurd en opgeleverd inclusief pantry, toilet met fonteintje en cv-installatie.

HUURPRIJS
De kantoorruimte wordt aangeboden voor een richtprijs van € 1.400,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Voorschot servicekosten is € 10,- incl. BTW plus 5% administratiekosten. Huurder zelf zorg draagt voor een aansluiting voor gas, water en elektra.

OPLEVERING
Op korte termijn mogelijk.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

DISCLAIMER
Deze informatie is gebaseerd op materiaal waarvan Kuijs Reinder Kakes v.o.f. van mening is dat het betrouwbaar moet worden geacht. Hoewel Kuijs Reinder Kakes v.o.f. bij de samenstelling hiervan de nodige zorgvuldigheid heeft betracht, kunnen feitelijke onjuistheden niet worden uitgesloten. Kuijs Reinder Kakes v.o.f. sluit dan ook elke aansprakelijkheid uit die mogelijk voortvloeit uit het gebruik van de in dit document opgenomen informatie.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1931
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Legmeerplein 2
Plaats Amsterdam
Land NL
Kantoor
Oppervlakte in units vanaf 72 m²
Energie
Energielabel G
Energielabel einddatum 2028-01-10
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.