Object
Verhuurd

Langeweide 103 -105, Zaandam 1507 NC Zaandam

1507 NC Zaandam

Omschrijving

Omschrijving
Winkelcentrum Westerwatering
Het winkelcentrum, ingrijpend uitgebreid en gemoderniseerd in 2015, bevindt zich op een strategische locatie in de woonwijk Westerwatering te Zaandam. Samen met andere omwonenden, kunnen de ruim 9.000 inwoners van de wijk bij het winkelcentrum terecht voor de dagelijkse boodschappen en bij de buurt passende, aanvullende functies.
Er is sprake van...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Omschrijving
Winkelcentrum Westerwatering
Het winkelcentrum, ingrijpend uitgebreid en gemoderniseerd in 2015, bevindt zich op een strategische locatie in de woonwijk Westerwatering te Zaandam. Samen met andere omwonenden, kunnen de ruim 9.000 inwoners van de wijk bij het winkelcentrum terecht voor de dagelijkse boodschappen en bij de buurt passende, aanvullende functies.
Er is sprake van prettig verblijfsklimaat, waarbij het buurtkarakter op prettige wijze wordt gecombineerd met een stedelijk karakter.

's Avonds kan er wat worden gegeten en/of gedronken. Dit alles maakt het winkelcentrum een belangrijke en aantrekkelijke kern van het woongebied. De binnenzijde heeft door de huiselijke sfeer een warme uitstraling. Het winkelcentrum wordt gewaardeerd door de bezoekers.

In het winkelcentrum is een gezonde en aantrekkelijke mix van verschillende winkels te vinden. Er zijn onder andere gevestigd; de House of Flowers (bloemenspeciaalzaak), Albert Heijn, dames- en herenkapper, snackbar, keurslager, DA Drogisterij, opticien, bakker, de AKO, een goede slijter (Gall & Gall) en diverse horecagelegenheden. Er is tevens een Chinees restaurant gevestigd.

Het winkelcentrum trekt dagelijks een ruim aantal passanten. Aan drie zijden van het winkelcentrum is een ruim aanbod van gratis parkeergelegenheid. Inclusief de overdekte passage heeft het winkelcentrum een oppervlak van ca. 4.450 m2.

Locatie en bereikbaarheid
Het winkelcentrum is per auto en openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Het winkelcentrum heeft een eigen bushalte, waardoor het NS station Zaandam binnen 15 minuten bereikbaar is.

Er is een goede aansluiting op de rijkswegen A8, A10 en de provincialeweg N246.

Oppervlakte
Nog reeds drie winkelunits beschikbaar.

Langeweide 103:
Circa 205 m2 v.v.o.

Langeweide 105:
Circa 115 m2 v.v.o.

Volendamstraat 7
Circa 150 m2 v.v.o.

Parkeren
Ruime gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Bestemming
Voor de bestemming, en of het door u voorgenomen gebruik past binnen deze bestemming, kunt u contact opnemen met de gemeente Zaanstad, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Kadaster
Gemeente : Zaandam
Sectie : P
Nummer : 3073 (gedeeltelijk)

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijs
Op aanvraag.

Huurtermijn
5 jaar + 5 optiejaren.

Servicekosten
€ 12,50 per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

B.T.W.
De huur (en servicekosten) is te vermeerderen met btw. Indien huurder geen btw-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Indexering
Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

Zekerheidsstelling
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur (en indien van toepassing) te vermeerderen met servicekosten en btw. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie.

Model -overeenkomst
Conform het laatste model vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1990
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Langeweide 103 -105
Plaats Zaandam
Land NL
Ligging wijkwinkelcentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 205 m²
Oppervlakte in units vanaf 115 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.