Object
Verhuurd

Kostverlorenhof 18, Amstelveen 1183 HE Amstelveen

1183 HE Amstelveen

Omschrijving

Aan de binnenzijde van winkelcentrum Kostverlorenhof wordt momenteel een multifunctionele winkelruimte aangeboden. Het object heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 80 m², kent een uitstekende frontafmeting van ca. 5,75 meter en een vrije hoogte van maar liefst 4,5 meter!

Naastgelegen en omliggende winkels/dienstverleners zijn ondermeer: supermarkt Dirk van den Broek, Bruna (inclusief...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Aan de binnenzijde van winkelcentrum Kostverlorenhof wordt momenteel een multifunctionele winkelruimte aangeboden. Het object heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 80 m², kent een uitstekende frontafmeting van ca. 5,75 meter en een vrije hoogte van maar liefst 4,5 meter!

Naastgelegen en omliggende winkels/dienstverleners zijn ondermeer: supermarkt Dirk van den Broek, Bruna (inclusief postagentschap en ING pinautomaat), Kruidvat, Trekpleister en diverse horecavoorzieningen. Een Albert Heijn supermarkt is direct tegenover het winkelcentrum gelegen.

BEREIKBAARHEID
Winkelcentrum Kostverlorenhof is uitstekend te bereiken per auto (via s109) alsmede met openbaar vervoer (metrostation Zonnestein) vanwaar de sneltram (metro 51) en tram (lijn 5) op loopafstand te bereiken zijn. Tevens zijn diverse buslijnen in de nabije omgeving gelegen.

INDELING
De winkelruimte is vrij indeelbaar en tevens voorzien van een separate (opslag)ruimte aan de achterzijde met pantry en toilet. Daarnaast beschikt het object over een zelfstandige achteruitgang voor laden en lossen van goederen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde wordt in de huidige (casco) staat verhuurd. De entresolvloer is eigendom van de huidige huurder. Uitgangspunt is dat deze vloer verwijderd zal worden.

PARKEREN
Zowel vrij (blauwe zone) alsmede betaald (vergunning) parkeren aan de achterzijde van het object en op het naastgelegen parkeerterrein.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt 5 jaar met 5 optiejaren.

SERVICEKOSTEN
Er geldt een voorschotbedrag van € 100,- per maand ondermeer ten behoeve van specifieke huurdersgerelateerde VvE-kosten. Huurder draagt zelf zorg voor contracten met nutsleveranciers.

ENERGIELABEL
De winkelruimte beschikt over een energielabel A.

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

ZEKERHEIDSSTELLING
Gelijk aan 3 maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

BTW
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW.

HUURCONTRACT
Gebaseerd op het standaard model ROZ aangevuld met enkele bijzondere bepalingen.

OPLEVERING
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Kostverlorenhof 18
Plaats Amstelveen
Land NL
Ligging wijkwinkelcentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 80 m²
Bijdrage winkeliersvereniging ja
Energie
Energielabel A
Energielabel index 0.69
Energielabel einddatum 2026-09-14
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.