Object
Verkocht

Kleine Tocht 9 -10, Zaandam 1507 CB Zaandam

1507 CB Zaandam

Omschrijving

Te koop
Op het hoogwaardige bedrijventerrein “Westerspoor-Zuid” in Zaandam bieden wij een tweetal multifunctionele bedrijfsgebouwen met kantoorruimte aan.

Locatie en bereikbaarheid
Het bedrijfsgebouw ligt op goede locatie nabij de ontsluitingswegen naar de rijksweg A8 (Alkmaar-Purmerend-Amsterdam) en het provinciale wegennet. Het NS-station van Zaandam ligt op korte afstand.

Parkeren
Zowel...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Te koop
Op het hoogwaardige bedrijventerrein “Westerspoor-Zuid” in Zaandam bieden wij een tweetal multifunctionele bedrijfsgebouwen met kantoorruimte aan.

Locatie en bereikbaarheid
Het bedrijfsgebouw ligt op goede locatie nabij de ontsluitingswegen naar de rijksweg A8 (Alkmaar-Purmerend-Amsterdam) en het provinciale wegennet. Het NS-station van Zaandam ligt op korte afstand.

Parkeren
Zowel op eigen terrein als in de directe omgeving zijn uitgebreide (gratis) parkeerfaciliteiten aanwezig.

Kadaster
Gemeente: Zaandam
Sectie: N
Nummer: 278
Groot : 2.292 m2; omvattende eigen grond

Bestemming
Voor de bestemming en of het door u voorgenomen gebruik past binnen de bestemming kunt u contact opnemen met de gemeente Zaanstad, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Voorzieningen
-Overheaddeur (4,20 m1 )
-Direct gestookte gasheaters
-Vrije overspanning van 17,50 m1
-Vrije hoogte van 6,40 m1
-Betonvloer met vloerbelasting 3.000 kg/m2
-Sanitaire groep
-Eigen meterkast met gas, water en elektra

Bouwjaar
Ca. 1980

Kleine Tocht 9
Begane grond ca. 610 m2: entree, hal, werkplaats, showroom, toiletgroep, kantoorkamer. In de showroom is een verlaagd plafond aangebracht. Dit plafond kan eenvoudig worden verwijderd waardoor een vrije hoogte van 6.40 m1 ontstaat.

1e verdieping ca. 55 m2 kantoorruimte.

Vraagprijs: € 425.000,- k.k.

Kleine Tocht 10
Begane grond ca. 610 m2: entree, hal, bedrijfshal met lichtstraat, toiletgroep en kantoorruimte. Inpandig ca. 55 m2 kantoorruimte met daarboven een entresol.

Het pand is verhuurd aan wasserette Rosmolen. Meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Vraagprijs: € 375.000,- k.k.

Vraagprijs
Kleine Tocht 9 en 10 tezamen:
€ 795.000,- k.k.

Kosten koper
De koop is kosten koper. Dat wil zeggen dat de verschuldigde overdrachtsbelasting (6% over de koopsom) en notariskosten in rekening gebracht worden bij de koper.

Aanvaarding
In overleg.

Zekerheidsstelling
De borgstelling bedraagt 10 % van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

Model-overeenkomst Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Ouderdomsclausule
De onroerende zaak is van oudere bouwdatum. Bij koop zal koper aanvaarden alle in verband met de dienovereenkomstige staat en de daarmede voorzienbare en/of te verwachten tekortkomingen van de onroerende zaak, in het bijzonder met betrekking tot leidingen, lozingen, daken en eventuele installaties, ook voor zover die een tijdelijke belemmering zouden kunnen zijn voor het normaal gebruik van de onroerende zaak.

Asbestclausule
Vanwege de oudere bouwdatum kunnen in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Bij koop zal koper verkoper vrijwaren voor alle aansprakelijkheden die uit de aanwezigheid van asbest in de onroerende zaak zouden kunnen voortvloeien.

Voor verdere informatie en verkoopvoorwaarden verwijzen wij naar onze brochure voor dit object. Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1980
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Kleine Tocht 9 -10
Plaats Zaandam
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 2292 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 1220 m²
Oppervlakte in units vanaf 610 m²
Kantoor oppervlakte 110 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.