Object
Verkocht

Hazenkoog 10 C, Alkmaar 1822 BS Alkmaar

1822 BS Alkmaar

Omschrijving

TE KOOP
Nette bedrijfsunit, onderdeel uitmakend van een representatief bedrijfsverzamelgebouw aan de Hazenkoog 10C. Dit complex is medio 2010 gerealiseerd. Het object heeft een oppervlakte van ca. 59 m² op de begane grond en ca. 59 m² op de 1e verdieping. De vrije hoogte op de begane grond bedraagt maar liefst 3,8 meter. De unit is voorzien van een loopdeur/entree aan de voorzijde en een royale...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

TE KOOP
Nette bedrijfsunit, onderdeel uitmakend van een representatief bedrijfsverzamelgebouw aan de Hazenkoog 10C. Dit complex is medio 2010 gerealiseerd. Het object heeft een oppervlakte van ca. 59 m² op de begane grond en ca. 59 m² op de 1e verdieping. De vrije hoogte op de begane grond bedraagt maar liefst 3,8 meter. De unit is voorzien van een loopdeur/entree aan de voorzijde en een royale overheaddeur aan de achterzijde van het gebouw.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen aan de Hazenkoog op bedrijventerrein “Beverkoog”. Dit bedrijventerrein is goed bereikbaar via de rijksweg A9 en Provincialewegen N249, N508 en N245.

OPPERVLAKTE
Begane grond : ca. 59 m²
Eerste verdieping : ca. 59 m²

PARKEREN
Er is voldoende parkeergelegenheid op het gemeenschappelijke terrein alsmede in de directe omgeving.

INDELING
Entree middels loopdeur, bedrijfsruimte v.v. toilet, overheaddeur en trapopgang naar de verdieping. Op de verdieping een niet nader ingedeelde ruimte v.v. een pantry.

VOORZIENINGEN- EN OPLEVERINGSNIVEAU
- toiletvoorziening;
- overheaddeur;
- verlichtingsarmaturen;
- elektra;
- afgewerkte wanden t.h.v. de 1e verdieping.

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan is Bestemmingsplan Beverkoog. Voor onderhavige locatie geldt de bestemmingsomschrijving “Bedrijf”. De voor “Bedrijf” aangewezen gronden zijn bestemd voor:
• een bedrijf en/of het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die staan vermeld in de categorieën 1 tot en met 4 van de Staat van bedrijfsactiviteiten (Bijlage 1);
• solitaire kantoren, met een maximale oppervlakte van 750 m², mits deze geen sterke publiekaantrekkende werking c.q. baliefunctie hebben, waarbij een maximum oppervlak van 3000 m² aan kantoorunits per gebouw geldt;
• bedrijfsgebonden kantoorvoorzieningen, gemaximeerd tot 50% van het bruto vloeroppervlak van de hoofdfunctie en een maximale bruto vloeroppervlak van 2000 m² per bedrijf;
• dienstverlening;
• perifere detailhandel in ABC-goederen;
• perifere detailhandel tot 1500 m2 winkelvloeroppervlak (wvo);
• ondergeschikte detailhandel, al dan niet in combinatie met reparatiewerkzaamheden, gemaximeerd tot 20% van het totale bruto vloeroppervlak van de hoofdfunctie, met een maximale omvang van 100 m² winkelvloeroppervlak (wvo), mits de detailhandel gerelateerd is aan de hoofdfunctie;
• een webwinkel;
• medische voorzieningen.

KADASTER
Gemeente : Alkmaar
Sectie : M
Nummer : 865 A3

KOOPSOM
€ 125.000,- kosten koper te vermeerderen met BTW

SERVICEKOSTEN
De servicekostenbijdrage bedraagt € 254,11 per kwartaal (in 2017).

KOSTEN KOPER
De koop is kosten koper. Dat wil zeggen dat de verschuldigde overdrachtsbelasting (6% over de koopsom) en notariskosten in rekening gebracht worden bij de koper.

AANVAARDING
In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
De borgstelling bedraagt 10 % van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

VOORWAARDEN
Alle door Kuijs Reinder Kakes en de verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (koopsom) maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2010
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Hazenkoog 10 C
Plaats Alkmaar
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 118 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed tot uitstekend
Onderhoud buiten goed tot uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.