Object
Verkocht

Handelsweg 30, Wervershoof 1693 AZ Wervershoof

1693 AZ Wervershoof

Omschrijving

TE KOOP
Een tweetal bedrijfshallen gelegen op het bedrijventerrein van Wervershoof. De objecten omvatten een totale oppervlakte van ca. 1.818 m² en zijn gelegen op een perceel van 2.552 m².
De objecten zijn verhuurd, er is een dataroom beschikbaar waar de actuele huur en voorwaarden in te zien zijn. U kunt contact met ons opnemen om toegang te krijgen tot de dataroom.

LOCATIE EN...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

TE KOOP
Een tweetal bedrijfshallen gelegen op het bedrijventerrein van Wervershoof. De objecten omvatten een totale oppervlakte van ca. 1.818 m² en zijn gelegen op een perceel van 2.552 m².
De objecten zijn verhuurd, er is een dataroom beschikbaar waar de actuele huur en voorwaarden in te zien zijn. U kunt contact met ons opnemen om toegang te krijgen tot de dataroom.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De objecten zijn gelegen aan de Handelsweg 30-32 te Wervershoof. Het bedrijventerrein heeft een goede aansluiting naar de Provincialeweg N240 en Rijksweg A7. Er is een bushalte op ca. 10 minuten loopafstand.

OPPERVLAKTE
De totale oppervlakte omvat ca. 1.818 m².
Handelsweg 30 : ca. 1.018 m²
Handelsweg 32 : ca. 800 m²

PARKEREN
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

KADASTER
Gemeente : Wervershoof
Sectie : O
Nummer : 1326
Groot : 25 are 52 centiare; omvattende eigen grond

BESTEMMING
Op grond van het bestemmingsplan geldt het volgende gebruik:
Bedrijven tot en met categorieën 1, 2 en 3.1, met uitzondering van geluidzoneringsplichtige inrichtingen, risicovolle inrichtingen en/of vuurwerkbedrijven.

Voor vragen met betrekking tot de bestemming en of het door u voorgenomen gebruik past binnen de bestemming kunt u contact opnemen met de gemeente Medemblik.

VOORZIENINGEN
- betonvloer;
- 2-tal grote overheaddeuren;
- verlichtingsarmaturen;
- grote vrije overspanning.

VLOERBELASTING
Geschat op 750 kg/m².

BOUWJAAR
Rond 1990.

VRAAGPRIJS
€ 449.000,- k.k.

HUURGEGEVENS
Informeer naar de actuele huurgegevens.

KOSTEN KOPER
De koop is kosten koper. Dat wil zeggen dat de verschuldigde overdrachtsbelasting (6% over de koopsom) en notariskosten in rekening gebracht worden bij de koper.

AANVAARDING
In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
De borgstelling bedraagt 10 % van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

MODEL-OVEREENKOMST
Standaard koopovereenkomst verkoper. Deze overeenkomst kan opgevraagd worden bij Kuijs Reinder Kakes.

VOORBEHOUD
Verkoop geschiedt onder voorbehoud definitieve goedkeuring verkoper.

OUDERDOMSCLAUSULE
De onroerende zaak is van oudere bouwdatum. Bij koop zal koper aanvaarden alle in verband met de dienovereenkomstige staat en de daarmede voorzienbare en/of te verwachten tekortkomingen van de onroerende zaak, in het bijzonder met betrekking tot leidingen, lozingen, daken en eventuele installaties, ook voor zover die een tijdelijke belemmering zouden kunnen zijn voor het normaal gebruik van de onroerende zaak.

ASBESTCLAUSULE
Vanwege de oudere bouwdatum kunnen in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Bij koop zal koper verkoper vrijwaren voor alle aansprakelijkheden die uit de aanwezigheid van asbest in de onroerende zaak zouden kunnen voortvloeien.

VOORWAARDEN
Alle door Kuijs Reinder Kakes en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie Bedrijfsruimte
Bouwjaar 1990
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Handelsweg 30
Plaats Wervershoof
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 2552 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 1818 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.