Object
Verhuurd

De Clercqstraat 48 hs, Amsterdam 1052 NH Amsterdam

1052 NH Amsterdam

Omschrijving

OMGEVING
De winkelruimte is gesitueerd in een populaire straat in stadsdeel Oud-West op de drukke kruising met de Bilderdijkstraat en op steenworp afstand van de gezellige Jordaan. In de directe omgeving treft u een diversiteit aan winkels en horecazaken.

BEREIKBAARHEID
Het object is gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer (diverse tram en bushaltes bevinden zich op steenworp...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

OMGEVING
De winkelruimte is gesitueerd in een populaire straat in stadsdeel Oud-West op de drukke kruising met de Bilderdijkstraat en op steenworp afstand van de gezellige Jordaan. In de directe omgeving treft u een diversiteit aan winkels en horecazaken.

BEREIKBAARHEID
Het object is gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer (diverse tram en bushaltes bevinden zich op steenworp afstand) en diverse uitvalswegen (Ring A10, S103).

BESTEMMING
Gemengd waarbij ondersteunende horeca is toegestaan.

VLOEROPPERVLAK
De oppervlakte is totaal ca. 79 m².

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt casco+ opgeleverd. (Aansluiting voor pantry en CV, geëgaliseerde vloeren, nieuw plafond en gestucte wanden.)

HUURPRIJS
De ruimte wordt aangeboden voor € 2.500,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder zelf zorg draagt voor een aansluiting voor gas, water en elektra.

OPLEVERING
Beschikbaar per december in gerenoveerde staat.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

DISCLAIMER
Deze informatie is gebaseerd op materiaal waarvan Kuijs Reinder Kakes v.o.f. van mening is dat het betrouwbaar moet worden geacht. Hoewel Kuijs Reinder Kakes v.o.f. bij de samenstelling hiervan de nodige zorgvuldigheid heeft betracht, kunnen feitelijke onjuistheden niet worden uitgesloten. Kuijs Reinder Kakes v.o.f. sluit dan ook elke aansprakelijkheid uit die mogelijk voortvloeit uit het gebruik van de in dit document opgenomen informatie.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1903
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres De Clercqstraat 48 hs
Plaats Amsterdam
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrumin woonwijk
Winkelruimte
Oppervlakte 79 m²
Oppervlakte in units vanaf 79 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.