Object
Verhuurd

Bijlmerdreef 366 C, Amsterdam 1102 AC Amsterdam

1102 AC Amsterdam

Omschrijving

Deze multifunctionele ruimte is gelegen aan de Bijlmerdreef en kenmerkt zich, zowel aan de voor- als achterzijde, door een prettige lichtinval. Met de fraaie hoogte, uitstekende parkeervoorzieningen en winkelcentrum 'Amsterdamse Poort' op loopafstand is het een uitstekende plek om kantoor te houden of een praktijk te voeren. Daarbij zijn alle commerciële ruimtes gelegen aan een...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Deze multifunctionele ruimte is gelegen aan de Bijlmerdreef en kenmerkt zich, zowel aan de voor- als achterzijde, door een prettige lichtinval. Met de fraaie hoogte, uitstekende parkeervoorzieningen en winkelcentrum 'Amsterdamse Poort' op loopafstand is het een uitstekende plek om kantoor te houden of een praktijk te voeren. Daarbij zijn alle commerciële ruimtes gelegen aan een gemeenschappelijke binnentuin aan de achterzijde van het complex.

BEREIKBAARHEID
Het object is uitstekend bereikbaar per auto via de Gooiseweg (s112), Rijksweg A9 en Ringweg A10. Ook per openbaar vervoer is het complex goed te bereiken door de aanwezigheid van treinstation 'Bijlmer Arena' op loopafstand. Daarbij ligt het object aan bushalte 'Anton de Komplein' alwaar diverse buslijnen zijn aangesloten.

VLOEROPPERVLAK
De oppervlakte is totaal ca. 72 m² v.v.o.

BESTEMMING
Conform het bestemmingsplan geldt de bestemming "gemengd-1" en derhalve is de ruimte geschikt te worden gebruikt ten behoeve van maatschappelijke voorzieningen, kantoren en dienstverlening. Horeca en detailhandel is niet toegestaan. Aanvullende informatie kunt u opvragen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt casco verhuurd en opgeleverd inclusief pantry, toilet en cv-installatie.

HUURPRIJS
De kantoorruimte wordt aangeboden voor een richtprijs van € 1.000,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 45,- per maand excl. BTW. Huurder draagt zelf zorg voor contracten met de nutsleveranciers voor gas, water en elektra.

PARKEREN
Het is mogelijk een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage te huren. De huurprijs bedraagt € 60,50 excl. BTW per maand (incl. servicekosten).

OPLEVERING
In nader overleg.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

DISCLAIMER
Deze informatie is gebaseerd op materiaal waarvan Kuijs Reinder Kakes v.o.f. van mening is dat het betrouwbaar moet worden geacht. Hoewel Kuijs Reinder Kakes v.o.f. bij de samenstelling hiervan de nodige zorgvuldigheid heeft betracht, kunnen feitelijke onjuistheden niet worden uitgesloten. Kuijs Reinder Kakes v.o.f. sluit dan ook elke aansprakelijkheid uit die mogelijk voortvloeit uit het gebruik van de in dit document opgenomen informatie.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Bijlmerdreef 366 C
Plaats Amsterdam
Land NL
Ligging wijkwinkelcentrumin woonwijk
Kantoor
Oppervlakte 72 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen inbouwarmaturensysteemplafondtoiletpantryverwarming
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.