Object
Verhuurd

August Allebeplein 1076, Amsterdam 1062 AC Amsterdam

1062 AC Amsterdam

Omschrijving

Deze recent opgeleverde kantoor / praktijkruimte is centraal gelegen in Amsterdam Nieuw-West, op de hoek van de Postjesweg en de Derkinderenstraat. De ruimte maakt onderdeel uit van 'Change=', een uniek community-concept voor werkende jongeren in de leeftijd tussen 18 en 30 jaar. Het volledige complex bestaat uit bijna 500 zelfstandige appartementen, een gemeenschappelijke binnentuin en diverse...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Deze recent opgeleverde kantoor / praktijkruimte is centraal gelegen in Amsterdam Nieuw-West, op de hoek van de Postjesweg en de Derkinderenstraat. De ruimte maakt onderdeel uit van 'Change=', een uniek community-concept voor werkende jongeren in de leeftijd tussen 18 en 30 jaar. Het volledige complex bestaat uit bijna 500 zelfstandige appartementen, een gemeenschappelijke binnentuin en diverse centrale voorzieningen. De ruimte is door de grote raampartijen zeer licht en daarom uitermate geschikt om een langere tijd in te verblijven. In de directe omgeving treft u een ruime keuze aan van horeca (o.a. 'Eten bij MAMA') en winkels (o.a. Albert Heijn).

Belangrijke pluspunten:
- Op de begane grond, zeer geschikt voor kantoor met spreekkamers of praktijkruimte;
- Lichte werkruimte, met mogelijkheid tot het realiseren van een mezzanine;
- Net buiten de Amsterdamse ring (West) op loopafstand van metrostation Postjesweg en op 2 minuten lopen van het prachtige Rembrandtpark.

VLOEROPPERVLAK
Het totaal verhuurbaar vloeroppervlak bedraagt circa 93 m² op de begane grond. Na het realiseren van een mezzanine kan dit metrage aanzienlijk vergroot worden.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan kan de bedrijfsruimte gebruikt worden als kantoor of praktijkruimte. Het vigerende bestemmingplan kunt u inzien via de website: www.ruimtelijkeplannen.nl

BEREIKBAARHEID
Het object is per eigen vervoer goed bereikbaar. De ringweg A10 afslagen S105 en S106 zijn binnen slechts enkele minuten te bereiken alsook de op- en afrit naar de A4 en A5. Op de nabijgelegen tram– en bushaltes vertrekken diverse trams en bussen in de richting van Centraal Station.

PARKEREN
Betaald parkeren is mogelijk langs de openbare weg.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het uitgangspunt is een oplevering in de huidige (nieuw)staat en aansluitingen voor stadsverwarming, water en elektra. Daarnaast is de ruimte voorzien van vloerverwarming.

HUURPRIJS
€ 1.360,-- per maand, exclusief servicekosten, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Het voorschotbedrag ten behoeve van leveringen en diensten (servicekosten) bedraagt € 10,-- per m² per jaar, excl. BTW. De verplichte kosten voor glaszvezelinternet (tot 1 Gbps in de ruimte) bedragen € 150,-- per maand. Huurder draagt zelf zorg voor contracten met de nutsleveranciers.

HUURTERMIJN
5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

HUUROPZEGTERMIJN
12 maanden, doch afhankelijk van de overeen te komen huurtermijn.

BETALINGEN
Huur- en servicekosten inclusief BTW per kwartaal of maand vooruit.

AANVAARDING
Per direct beschikbaar

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet btw belaste verhuur wordt overeengekomen zal een (beperkte) opslag op de huurprijs worden berekend.

ZEKERHEIDSTELLING
In het geval van een 'standaard' situatie dient huurder een bankgarantie te stellen ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met eventuele servicekosten en BTW.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst één jaar na huuringang.

BIJZONDERHEDEN
De bedrijfsruimte wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

DISCLAIMER
Deze informatie is gebaseerd op materiaal waarvan Kuijs Reinder Kakes v.o.f. van mening is dat het betrouwbaar moet worden geacht. Hoewel Kuijs Reinder Kakes v.o.f. bij de samenstelling hiervan de nodige zorgvuldigheid heeft betracht, kunnen feitelijke onjuistheden niet worden uitgesloten. Kuijs Reinder Kakes v.o.f. sluit dan ook elke aansprakelijkheid uit die mogelijk voortvloeit uit het gebruik van de in dit document opgenomen informatie.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie Kantoorruimte
Bouwjaar 2016
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres August Allebeplein 1076
Plaats Amsterdam
Land NL
Ligging wijkwinkelcentrumin woonwijk
Energie
Energielabel C
Energielabel index 1.24
Energielabel einddatum 2027-03-15
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.