Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

tt. Vasumweg 122, Amsterdam 1033 SH Amsterdam

1033 SH Amsterdam huurprijs € 145 m² p.j.

Omschrijving

Op het Cornelis Douwesterrein, grenzend aan de NDSM-Werf, ligt dit representatieve (kantoor)verzamelgebouw. De entreehal is recent gerenoveerd en op de begane grond komt een mooie open verdieping van ca. 230 m² beschikbaar. De locatie is uitstekend geschikt voor creatief producerende bedrijven (o.a. media) en modebedrijven. In de directe omgeving bevinden zich diverse hoogwaardige bedrijven...

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Amsterdam

Uitgebreide omschrijving

Op het Cornelis Douwesterrein, grenzend aan de NDSM-Werf, ligt dit representatieve (kantoor)verzamelgebouw. De entreehal is recent gerenoveerd en op de begane grond komt een mooie open verdieping van ca. 230 m² beschikbaar. De locatie is uitstekend geschikt voor creatief producerende bedrijven (o.a. media) en modebedrijven. In de directe omgeving bevinden zich diverse hoogwaardige bedrijven waaronder HEMA, Denham en Loetje aan 't IJ.

LOCATIE
Amsterdam-Noord is hip and happening: het stadsdeel bruist van de nieuwe initiatieven en ontwikkelingen. Een nieuwe hotspot in de stad waar ook het filmmuseum EYE is gevestigd en waar de oude Shell-toren, onder de naam A’DAM, is getransformeerd tot een icoon met internationale allure. Een multifunctioneel gebouw met een hotel, een draaiend restaurant het 360 graden view, kantoren en clubs. Op tachtig meter hoogte biedt de skybar met panoramadak een adembenemend uitzicht op de hele stad. Echt een publiekstrekker. Niet gek dat Noord een grote aantrekkingskracht heeft op jonge professionals en mensen die op zoek zijn naar een uitdagende woon- en werkomgeving. Veel creatieve bedrijven vestigen zich hier en op oude bedrijventerreinen verrijzen hoogwaardige woningen. Noord krijgt hierdoor een nieuw elan en verandert van kleur.

BEREIKBAARHEID
Het object ligt op enkele minuten rijafstand vanaf A10. Via de Cornelis Douwesweg is de afslag S118 binnen enkele minuten bereikbaar. Op 1 km van de onderhavige locatie ligt de IJ-kantine. Vanaf de IJ-kantine gaat een pont (GVB) van- en naar het Centraal Station Amsterdam. Binnen het kwartier fietsen kun je de halte Noorderpark van de Noord-Zuidlijn bereiken.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
Circa 230 m² gelegen op de begane grond.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Huur en BTW per maand vooruit.

SERVICEKOSTEN
€ 25,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW, als voorschotbedrag op basis van jaarlijkse nacalculatie.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW. De hoogte van de bankgarantie wordt bepaald door verhuurder, een en ander afhankelijk van de financiële gegoedheid van huurder.

CONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015.

AANVAARDING
Per direct.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 145 m² p.j.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2003
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres tt. Vasumweg 122
Plaats Amsterdam
Land NL
Ligging bedrijventerreinkantorenpark
Kantoor
Oppervlakte 230 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen inbouwarmaturente openen ramenkabelgotensysteemplafondtoiletpantryverwarming
Energie
Energielabel A
Energielabel index 0.79
Energielabel einddatum 2027-06-28
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.