Miljoenenvilla op Zaanse Schans te koop gezet in het Chinees en Japans

Geschreven door Edwin Doets MRICS RM RT op 13 september 2017

Kalverliefde

Sinds deze week staat er een heel bijzondere woning te koop aan de Zaanse Schans, op een steenworp afstand van Amsterdam. Een toeristische plek die jaarlijks 2,2 miljoen bezoekers trekt, waaronder heel veel Japanners en Chinezen. Op de Kalverringdijk 30 in Zaandam (regio Amsterdam), met uitzicht op de molens van de Zaanse Schans, staat de villa Kalverliefde dat zich kenmerkt door de typische Zaanse stijlen. Voor de verkoop van dit unieke object is Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs geselecteerd vanwege de expertise en ervaring in de Zaanstreek.

Er is gekozen om het te koop/ te huur bord dat bij het perceel staat tevens in de Chinese, Japanse en Engelse taal te plaatsen om zo de diverse nationaliteiten die dagelijks het bord zullen passeren aan te spreken. Dit is een unieke actie op deze drukbezochte plek en makelaar Edwin Doets verwacht dat dit de nodige aandacht zal trekken.

Samen met de eigenaar hebben wij besloten om een te koop/ te huur bord te laten maken met teksten in Japans en Chinees. Dit is nog nooit eerder gebeurd en zal zeker gaan opvallen,” aldus Edwin Doets.

Marketing Manager Melissa Scholten vult aan “Als makelaarskantoor zijn wij elke dag bezig met het bedenken van innovatieve manieren om ons aanbod op een unieke wijze te kunnen presenteren. Door onze lokale kennis en onderscheidende marketingtools. zoals dit unieke bord en een eigen landingspagina krk.nl/kalverliefde. proberen wij ons als makelaar in deze drukke markt te onderscheiden. Dit doen wij al succesvol sinds 1922.”

Meer informatie over het object Kalverliefde krk.nl/kalverliefde


In de media

Miljoenenvilla op Zaanse Schans te koop gezet in het Chinees en Japans
Edwin Doets MRICS RM RT
Neem contact op met Edwin

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Nieuwe lente, nieuwe interieurlook: 4 woontrends van voorjaar 2023

Nieuwe lente, nieuwe interieurlook: 4 woontrends van voorjaar 2023

De lente is weer aangebroken. Voor veel mensen een mooi moment om een voorjaarsschoonmaak te houden en meteen het interieur wat op te frissen. Misschien wil je jouw woning zelfs wel in een...
Een aankoopmakelaar inschakelen: heeft dat op de huidige huizenmarkt nog wel zin?

Een aankoopmakelaar inschakelen: heeft dat op de huidige huizenmarkt nog wel zin?

In de afgelopen jaren was de huizenmarkt oververhit. Wie überhaupt kans wilde maken op een woning, schakelde een aankoopmakelaar in. De gedachtegang daarachter: een aankoopmakelaar stelt...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie