KRK Bedrijfsmakelaars breidt uit met makelaar Joost van der Meer

KRK Bedrijfsmakelaars breidt uit met makelaar Joost van der Meer

Geschreven door Bianca de Vre op 9 februari 2021

Het Zaanse team bedrijfsmakelaars van Kuijs Reinder Kakes is uitgebreid met register makelaar-taxateur Joost van der Meer RM-RT. Joost is al jaren werkzaam in de makelaardij en sinds 2012 ook als bedrijfsmatig vastgoed taxateur geregistreerd bij het Nederland Register Vastgoed Taxateurs. De afgelopen jaren is Joost binnen KRK werkzaam geweest als teamleider woningmakelaardij. Per 1 februari 2021 maakte hij de overstap naar de afdeling bedrijfsonroerendgoed.

Kuijs Reinder Kakes is met vestigingen in Amsterdam, Zaandam, Krommenie, Alkmaar en Heerhugowaard al jaren een toonaangevende en grote speler op het gebied van commercieel vastgoed in Noord-Holland. Vennoot Edwin Doets is blij met de versterking op zijn afdeling: “Door de groei van ons aanbod en de sterk toegenomen vraag naar aankoop- of aanhuurbegeleiding is deze personele uitbreiding goed nieuws. Joost is een ervaren makelaar met veel kennis van de regio. Met zijn komst kunnen wij ons netwerk nog beter van dienst zijn”, aldus Edwin.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie