Sprekende Transactie Asterweg in Amsterdam

Geschreven door Marc Wolthuis RM MRICS op 22 november 2017

Verhuurd

Het object aan de Asterweg 19B in Amsterdam-Noord (Buiksloterham) is recent in gebruik genomen door twee nieuwe gebruikers: Züblin Nederland B.V. en Wolfpack DCS B.V.
Kuijs Reinder Kakes heeft de verhuur van de ca. 763 m2 kantoorruimte verzorgd. Buiksloterham grenst aan Overhoeks en is volop in ontwikkeling. Overhoeks staat bekend om de A'DAM Tower en Filmmuseum EYE. Daarnaast worden voormalige bedrijfscomplexen getransformeerd naar een levendige woon-werkomgeving. De grote diversiteit aan bewoners en bedrijfsactiviteiten geven een unieke dimensie aan de locatie.

Type onroerend goed: Kantoorruimte
Huurders: Züblin Nederland B.V. en Wolfpack DCS B.V.
Oppervlakte: 763 m²

Bekijk hier ons zakelijke aanbod.

Marc Wolthuis RM MRICS
Neem contact op met Marc

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
KRK Bedrijfsmakelaars verkoopt bedrijfs-/kantoorcomplex aan de Blijdorp-West 9-37 in Barendrecht

KRK Bedrijfsmakelaars verkoopt bedrijfs-/kantoorcomplex aan de Blijdorp-West 9-37 in Barendrecht

KRK Bedrijfsmakelaars (partner in Dynamis) verkoopt bedrijfs-/kantoorcomplex aan de Blijdorp-West 9-37 in Barendrecht. De verkoper van het complex is Amres en de verkoper is SynVest Dutch...
KRK Bedrijfsmakelaars en DRS Makelaars verhuren showroom- en kantoorruimte in Lijnden

KRK Bedrijfsmakelaars en DRS Makelaars verhuren showroom- en kantoorruimte in Lijnden

Het van oorsprong Zweedse bedrijf Hörnstenen heeft recent ruim 1.450 m2 showroom-/kantoorruimte verhuurd in haar gebouw aan de Singaporestraat 66-80 in Lijnden. Met de komst van Rino &...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie