KRK Bedrijfsmakelaars en DRS Makelaars verhuren showroom- en kantoorruimte in Lijnden

Geschreven door Matthijs van Bekkum op 19 september 2023

Het van oorsprong Zweedse bedrijf Hörnstenen heeft recent ruim 1.450 m2 showroom-/kantoorruimte verhuurd in haar gebouw aan de Singaporestraat 66-80 in Lijnden. Met de komst van Rino & Pelle, Demant Nederland en Lady Day Amsterdam, heeft Hörnstenen drie nieuwe huurders mogen verwelkomen.

Het complex is de afgelopen tijd volledig onder handen genomen. Met de realisatie van aardwarmte-/koude, een warmtepomp, zonnepanelen en een laadplein met capaciteit voor tenminste 60 auto's, is het gebouw voorzien van een energielabel A++++ en daarmee helemaal klaar voor de toekomst.

Er is momenteel nog circa 780 m2 beschikbaar op de derde etage, die kan worden verdeeld in units vanaf ongeveer 220 m2. Dit biedt bedrijven de mogelijkheid om zich te vestigen in een modern en duurzaam pand met hoogwaardige voorzieningen.

Hörnstenen is al sinds 1990 in Nederland actief als vastgoedbelegger. De focus van Hörnstenen bij vastgoedbeleggingen in Nederland ligt op commercieel vastgoed, met name kantoren e bedrijfsmatig onroerend goed. Beheerder DHVM was verantwoordelijk voor deze herontwikkeling.

KRK Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, en DRS Makelaars zijn verheugd dat ze Hörnstenen hebben kunnen adviseren en ondersteunen bij deze succesvolle verhuurtransacties.

KRK Bedrijfsmakelaars en DRS Makelaars verhuren showroom- en kantoorruimte in Lijnden
Matthijs van Bekkum
Neem contact op met Matthijs

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
KRK Bedrijfsmakelaars treedt namens Swapfiets op bij aanhuur van nieuwe locatie in Amsterdam

KRK Bedrijfsmakelaars treedt namens Swapfiets op bij aanhuur van nieuwe locatie in Amsterdam

Het betreft een warehouse van circa 7.500 m2 gelegen op Business Park Sloterdijk in Amsterdam. Swapfiets zal de locatie in gebruik nemen als nieuwe hub in Amsterdam. Met deze nieuwe locatie kan...
Sprekende Transactie aan de Vredeweg

Sprekende Transactie aan de Vredeweg

Op het bedrijventerrein Achtersluispolder ligt gelegen het uiterst representatief bedrijfscomplex bestaande uit meerdere bedrijfshallen en luxe kantoorruimtes. Een van deze bedrijfshallen van...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie