Let op de premie van uw autoverzekering

Let op de premie van uw autoverzekering

Geschreven door John de Smit op 13 september 2017

Het loont de moeite goed op de premie van uw autoverzekering te letten

De premies van een autoverzekering bereikten het afgelopen jaar namelijk ongekende hoogtes, bleek deze zomer uit een onderzoek van de Consumentenbond. Prijzen stegen soms wel tot 65% en er zijn zelfs verzekerden die hun verzekeringspremie zagen verdubbelen.
Gemiddeld steeg de prijs van een nieuwe polis met 16 procent, waarbij vooral de prijs van de WA-verzekering is toegenomen. De uitschieters komen vooral van de kleinere verzekeraars. Ook blijkt de leeftijd een verschil te maken. Soms kregen oudere automobilisten (van 70+) te maken met een forse premiestijging. In andere gevallen zagen juist de jongeren de prijs van hun autoverzekering toenemen. In beide gevallen is de gedachte achter deze prijsstijging dat deze groep bestuurders meer brokken maken en schade veroorzaken in het verkeer.

Kuijs Reinder Kakes neemt uw autoverzekering graag onder de loep om te kijken of het de moeite waard is om over te stappen. Ook bij het afsluiten van een nieuwe autoverzekering bent u bij ons aan het goede adres, hoe oud of jong u ook bent.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie