KRK biedt vastgoedeigenaren grotere exposure

KRK biedt vastgoedeigenaren grotere exposure

Geschreven door Edwin Doets MRICS RM RT op 9 december 2017

Laat online leadgenerator het werk doen.

Sinds kort biedt de bedrijfsmakelaardij van KRK haar opdrachtgevers de mogelijkheid om per object/project een eigen website met een unieke domeinnaam te maken. Een speciale online tool zorgt voor een unieke website die aansluit bij Google en de Social Media. Verder wordt er realtime gesynchroniseerd met Funda in Business en biedt de software veel andere communicatiemogelijkheden.

Slimme software biedt talloze mogelijkheden.

De website dient tevens als leadgenerator. Via de intelligente software krijgt KRK via een ‘dashboard’ inzicht wie de pagina’s bezoekt. De eerste stap is dat er een unieke domeinnaam geclaimd wordt, bijvoorbeeld opgebouwd uit de objectnaam of het adres. Een voorbeeld is westzijde44.nl. Daarna kunnen er foto’s, video’s en teksten worden toegevoegd. Als alle gegevens compleet zijn, wordt een eigen website gepubliceerd die geoptimaliseerd is voor Google, de Social Media en de synchronisatie met Funda in Business. Naast alle objectinformatie, foto’s, films en street views (POI’s) kan er vanaf de website ook een brochure worden gedownload. Via het dashboard heeft de makelaar de beschikking over een unieke e-mailfunctie en kan men ook leads volgen.

Nieuwste 3D presentatietechniek.

Binnenkort introduceert KRK voor haar opdrachtgevers ook de nieuwste 3D presentatietechniek. Met deze 3D technologie wordt het mogelijk websitebezoekers (via PC, tablet of smartphone) virtueel door een pand te laten wandelen, op vergelijkbare manier – maar met meer mogelijkheden - als Google Street View. Het grote verschil met video’s en 360 graden foto’s is dat je via 3D tours zelf de controle hebt over de manier waarop je een pand online beleeft. Ook wordt er vanuit de foto’s automatisch een plattegrond gegenereerd. Het pand kan op verschillende manieren worden bekeken. Men kan switchen tussen drie mogelijkheden: 3D plattegrond, 3D overview of een volledige tour door het gebouw.

Speciale online tool zorgt voor een unieke website.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de marketing van uw bedrijfspand? Neem dan contact op met een van onze bedrijfsmakelaars.

Meer weten over dit onderwerp?

KRK biedt vastgoedeigenaren grotere exposure
Edwin Doets MRICS RM RT
Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie