KRK Verzekeren & Bosch Assurantiën bundelen de krachten

Geschreven door Martijn van Malsen FFP EHP op 25 april 2018

Per 1 mei aanstaande neemt KRK Verzekeren, onderdeel van Kuijs Reinder Kakes, de activiteiten van Bosch Assurantiën in Heiloo over. De klanten van Bosch Assurantiën zijn inmiddels geïnformeerd en kunnen rekenen op minimaal dezelfde persoonlijke service en deskundigheid die men gewend was. De medewerkers van Bosch Assurantiën blijven ook het vertrouwde aanspreekpunt voor de verzekerden.

Persoonlijke dienstverlening en een onafhankelijk advies.

KRK Verzekeren verzorgt al meer dan 50 jaar de belangen van ongeveer 10.000 verzekerden.

Martijn van Malsen is vennoot en eindverantwoordelijke voor de financiële dienstverlening van Kuijs Reinder Kakes: “Bosch Assurantiën heeft hetzelfde DNA als onze organisatie en er is sprake van een grote synergie. Onze ervaring en opgebouwde deskundigheid vormen een sterke basis voor de klanten van Bosch Assurantiën. Daarnaast kunnen wij een breder dienstenpakket aanbieden, zowel particulier als zakelijk. Op onze vijf vestigingen in de regio staat een team van bijna 20 specialisten op het gebied van verzekeren, hypotheken en pensioenen voor ze klaar. En desgewenst komen onze adviseurs op het huis- of bedrijfsadres langs. Wij willen ons blijven onderscheiden door persoonlijke dienstverlening en een onafhankelijk advies.”

Lees verder op KRKverzekeren.nl

KRK Verzekeren & Bosch Assurantiën bundelen de krachten
Martijn van Malsen FFP EHP
Neem contact op met Martijn

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Huis verhuren aan toeristen? Meld het aan de verzekeraar!

Huis verhuren aan toeristen? Meld het aan de verzekeraar!

Heb je al eens toeristen over de vloer gehad? Het is tegenwoordig razend populair om een huis te verhuren aan vakantiegangers. Je verdient een extra zakcentje door jouw huis op internet aan te...
Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers: neem je keuze niet te licht op!

Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers: neem je keuze niet te licht op!

Het kabinet wil de arbeidsongeschiktheidsverzekering over enkele jaren verplicht stellen voor zelfstandigen. Heb je deze verzekering momenteel nog niet, dan is het dus verstandig om je hier eens...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie