Beleef onze unieke 360° bezichtiging mét makelaar

Geschreven door Robert de Joode RM RT WMC op 23 november 2017

Pak uw VR-bril voor deze bijzondere woningbezichtiging!

Uw droomhuis bekijken in virtual reality is niet nieuw. Maar een huis bezichtiging met een VR-bril op én een NVM makelaar die ondertussen alles vertelt over de woning is dat wel! Kuijs Reinder Kakes biedt als nieuwe marketingtool nu de mogelijkheid om in 360° de gehele woning te bekijken terwijl een van onze makelaars in dezelde virtuele ruimte alle highlights over de woning bespreekt.

Ook zonder VR-bril is de 360° bezichtigingvideo te bekijken, en kunt u met uw muis in de ruimtes rondkijken. Of op uw mobiele telefoon door de smartphone in de gewenste kijkrichting mee te bewegen. Maar het voordeel van een VR-bril is dat deze u het gevoel geeft dat u ook daadwerkelijk fysiek in dezelfde ruimte bent. Op deze manier krijgt u een perfect voorproefje van dit leuke huis alvorens u deze in levende lijve wilt gaan bezoeken! Of u kunt na de 'echte' bezichtiging, het huis thuis rustig nog eens digitaal door lopen.

Bekijk nu als allereerste de woningvideo in 360° van de Blauwe Beer 2 in Heerhugowaard! Onze makelaar Corno Pronk leidt u rond door de woning in deze unieke 360° bezichtiging. Kijk door de gehele woning terwijl Corno u alle details geeft over dit leuke half vrijstaande huis. Bel naar onze makelaars in Heerhugowaard op 072 - 555 55 00 voor meer informatie. Bekijk meer over dit huis en ons gehele woningaanbod.

Dit is onze eerste 360° video mét makelaar en zeker niet de laatste. Wil je meer weten hierover neem dan contact op met een van onze vestigingen. Hou onze facebook pagina's en YouTube kanaal in de gaten voor meer videos.

Robert de Joode RM RT WMC
Neem contact op met Robert

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Coalitieplannen voor de woningmarkt: hoe kijkt KRK ernaar?

Coalitieplannen voor de woningmarkt: hoe kijkt KRK ernaar?

Half mei zijn de belangrijkste plannen en voornemens van de nieuwe coalitie gepubliceerd. Inmiddels wordt steeds meer duidelijk over de uitwerking van het hoofdlijnenakkoord. KRK is...
Uw woning verduurzamen naar energielabel A? Wij helpen u graag!

Uw woning verduurzamen naar energielabel A? Wij helpen u graag!

Want wie wil er nou...
Bekijk overzicht