Ringers fase 1, Penthouse, bouwnummer: 179Bonbon , 1823 CJ, Alkmaar

  • 175 m²
€ 1.018.000 V.o.n.
Alkmaar
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Wonen op een historische plek naast de Ringersfabriek en tegelijk woon je modern en exclusief in een penthouse. Hier drink je een glaasje bubbels op het balkon met uitzicht op het glinsterende water van het Noordhollandsch Kanaal, de stad en de weide omgeving....

Toon meer

Kenmerken

Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers

Wonen op een historische plek naast de Ringersfabriek en tegelijk woon je modern en exclusief in een penthouse. Hier drink je een glaasje bubbels op het balkon met uitzicht op het glinsterende water van het Noordhollandsch Kanaal, de stad en de weide omgeving. Heerlijk, niet? De reuring zoek je op in de Ringersfabriek, het Stadshart of het Ringersplein. Dit ruime 4-kamerappartement van circa 175 m2 met 2 balkons en 2 eigen parkeerplaatsen is luxe afgewerkt tot in de details. Ruimte voor iedereen, wat een luxe!

3 slaapkamers, 2 badkamers en 2 balkons
Dit appartement bevindt zich op de 14e verdieping en heeft de voordeur in een gemeenschappelijke binnengang, met toegang tot het trappenhuis en de lift. De hal van het appartement biedt toegang tot de meterkast, een kleine berging, de woonkamer en 1 slaapkamer met badkamer en suite. In het open woongedeelte staan koken, eten en wonen gezellig met elkaar in verbinding. Hier is ook ruimte voor een gezellige zithoek. In de woonkamer bevindt zich een deur naar nog een hal met apart toilet en een berging. Op de 2 balkons (circa 8 en 18 m2), o.a. op het westen, geniet jij van het mooie uitzicht!

Toekomstbestendige woning!
De 3 slaapkamers zijn lekker licht en hebben vrij uitzicht. Beide badkamers zijn standaard voorzien van tegelwerk en sanitair. De 1e badkamer heeft een toilet (optioneel), wastafel en douche en de 2e badkamer, tegenover de overige 2 slaapkamers, heeft een ligbad, douche, toilet en wastafel. In de winter hoef jij geen kou te lijden, want het gehele appartement heeft vloerverwarming. Fijn hè? De appartementen zijn goed geïsoleerd, ontvangen warmte en lichte koeling via het stadswarmtenet en zijn voorzien van een warmteterugwinningsinstallatie (WTW). Net een stukje gefietst? Je fiets stal je veilig in de gemeenschappelijke fietsenberging.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 1.018.000 V.o.n.
Servicekosten € 273
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2024
Bouwvorm nieuwbouw
Open portiek nee
Aantal eenheden 150

Locatie

Adres Ringers | bouwnummer 179
Plaats Alkmaar
Provincie Noord holland
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 175

Indeling

Bevind zich op woonlaag 15
Aantal woonlagen 1
Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 4 kamers waarvan 3 slaapkamers
Aantal woonlagen 1 woonlagen

Website

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage

Ontdek de woning

Ringers fase 1, Penthouse, bouwnummer: 179Bonbon, Alkmaar

Hier zult u wonen

Ringers fase 1, Penthouse, bouwnummer: 179Bonbon, 1823 CJ, Alkmaar

Schaduwwijzer

Alkmaar
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.