Noordeinde, Tussenwoning Kade , 1521 PD, Wormerveer

  • 103 m² - 103 m²
€ 322.500 - € 332.500 v.o.n.
Krommenie
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Wormerveer breidt uit met de nieuwe wijk aan de Zaan: Noordeinde. Wonen in de Zaanstreek, is veel meer dan wonen alleen. Bij de ontwikkeling van dit nieuwbouwplan is de kwaliteit van leven één van de belangrijkste pijlers. Dat zie je terug in de duurzaamheid, het...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 103 m² - 103 m²

Wormerveer breidt uit met de nieuwe wijk aan de Zaan: Noordeinde. Wonen in de Zaanstreek, is veel meer dan wonen alleen. Bij de ontwikkeling van dit nieuwbouwplan is de kwaliteit van leven één van de belangrijkste pijlers. Dat zie je terug in de duurzaamheid, het vele groen en het behoud van het authentieke Zaanse gevoel. Op 6 mei 2020 gaan we in verkoop met dit nieuwbouwplan.

De Noordeinde is een van de oudste straten van Wormerveer. Het dorp dat medio 2019 net iets minder dan 12.000 Wormerveerders telde, is onderdeel van gemeente Zaanstad. De plaatsnaam is een verwijzing naar het veer dat destijds over de Zaan naar het aan de overkant gelegen dorp Wormer vaarde. De vele molens zijn een iconisch beeld voor Wormerveer.

Op Noordeinde komt nu een nieuwbouwplan waar BPD bezig is met de ontwikkeling van 59 nieuwbouwwoningen in authentiek Zaanse stijl. Dat is dus wonen in een karakteristieke Zaanse woning, maar dan wel met alle gemakken van een nieuwbouwhuis! Er komen in dit plan hoek- en tussenwoningen, 2-onder-1 kapwoningen en semi-bungalows. Naast koopwoningen komen er ook sociale huurwoningen en een basisschool.

Op de projectwebsite nieuwbouw-zaanstreek.nl/noordeinde-wormerveer vindt u meer informatie.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 322.500 - € 332.500 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee

Bouw

Aantal eenheden 20

Locatie

Plaats Wormerveer

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 103 m² - 103 m²
Woonoppervlakte 103 m² - 103 m²

Ontdek de woning

Noordeinde, Tussenwoning Kade, Wormerveer
Krommenie
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.