Het Veer Avenhorn , 1633 HB, Avenhorn

  • Geen bouwnummer beschikbaar
Heerhugowaard
Heeft u vragen?
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Informatie avond/ Pre sale Het Veer Avenhorn Op 16 juli a.s. vindt de informatieavond plaats in het gemeentehuis van Koggenland, Middenhof 2 in De Goorn. Van 19.00 tot 20.30 uur staat het verkoopteam klaar voor uw vragen omtrent Het Veer en kunt u zich oriënteren op...

Toon meer

Kenmerken

Informatie avond/ Pre sale Het Veer Avenhorn
Op 16 juli a.s. vindt de informatieavond plaats in het gemeentehuis van Koggenland, Middenhof 2 in De Goorn. Van 19.00 tot 20.30 uur staat het verkoopteam klaar voor uw vragen omtrent Het Veer en kunt u zich oriënteren op de woningtypes. Op deze avond worden onder andere de ontwerpen gepresenteerd. Na de informatieavond zal de presale starten en kunnen de geïnteresseerden hun voorkeuren voor de woningen kenbaar maken. Aanmelden voor de informatieavond is niet nodig, u bent van harte welkom.

Afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met de voorbereidingen omtrent het nieuwbouwplan Het Veer te Avenhorn. Het plan betreft 14 koopwoningen bestaande uit: 10 appartementen en 4 twee-onder-een-kapwoningen.

Wonen in Het Veer is wonen in een gemoedelijke, groene wijk op de voormalige locatie van basisscholen De Overhaal en De Leveling in Avenhorn. Hier, aan de groenrand van het dorp, verrijst een uniek plan waar modern comfort en dorps karakter samenkomen. Met tien stijlvolle koopappartementen en vier ruime twee-onder-een-kapwoningen, biedt Het Veer voor ieder wat wils.

Locatie
Het plangebied Het Veer is gelegen in Avenhorn. De ligging biedt tal van voordelen. Op loop- en fietsafstand vindt u diverse winkels, restaurants en cafés, evenals openbare voorzieningen zoals scholen, sportfaciliteiten en gezondheidscentra. Avenhorn zelf is een prachtige plek om te wonen. Ook is het gunstig gelegen ten opzichte van steden als Alkmaar en Amsterdam. Kortom, een ideale combinatie van comfortabel wonen en gemakkelijke toegang tot alles wat de omgeving te bieden heeft.

Duurzaamheid
Bij Het Veer staat duurzaamheid hoog in het vaandel om bij te dragen aan een duurzamere leefomgeving en het verminderen van de CO2-uitstoot. De woningen worden onder andere voorzien van PV-panelen, die zonne-energie omzetten in elektriciteit. Deze panelen worden op de daken geplaatst en leveren een groot deel van de energiebehoefte van de gebouwen. Op deze manier wordt er op een duurzame manier energie opgewerkt en wordt er geen gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen. Ook wordt er gebruik gemaakt van efficiënte installaties en goede isolatie.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 14

Locatie

Plaats Avenhorn
Land NL

Ontdek de woning

Het Veer Avenhorn, Avenhorn

Hier zult u wonen

Het Veer Avenhorn, 1633 HB, Avenhorn

Schaduwwijzer

Heerhugowaard
Heeft u vragen?
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.