De Tuinen II , 1645 WB, Ursem

  • 65 m² - 166 m²
  • Geen bouwnummer beschikbaar
€ 240.000 - € 780.000
Heerhugowaard
Heeft u vragen?
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met de voorbereidingen omtrent het nieuwbouwproject De Tuinen deel II in Ursem. Het plan betreft 51 koopwoningen bestaande uit: rijwoningen, rug-aan-rug-woningen, levensloopbestendige woningen, twee-onder-een-kapwoningen...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 65 m² - 166 m²

Afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met de voorbereidingen omtrent het nieuwbouwproject De Tuinen deel II in Ursem. Het plan betreft 51 koopwoningen bestaande uit: rijwoningen, rug-aan-rug-woningen, levensloopbestendige woningen, twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande woning.

De Tuinen II biedt een kindvriendelijke en diverse woonomgeving, omringd door groen en water. Geniet van de perfecte balans tussen landelijke rust en moderne gemakken, met voorzieningen zoals scholen, sportverenigingen en winkels op loop- en fietsafstand.

Informatieavond / Presale
Op 9 juli a.s. vindt de informatieavond plaats in De Batter aan de Middengouw 13 te Ursem. Van 19.00 tot 20.30 uur staat het verkoopteam klaar voor uw vragen omtrent De Tuinen II en kunt u zich oriënteren op de woningtypes. Op deze avond worden onder andere de ontwerpen gepresenteerd. Na de informatieavond zal de presale starten en kunnen de geïnteresseerden hun voorkeuren voor de woningen kenbaar maken. Aanmelden voor de informatieavond is niet nodig, u bent van harte welkom.

Naar verwachting start de definitieve inschrijving op de woningen na de zomervakantie. Zodra hier meer informatie over bekend is, wordt dit gedeeld via een volgende nieuwsbrief. Ook zullen we u via onze projectwebsite op de hoogte houden inzake de definitieve inschrijving.

Locatie
Het plangebied De Tuinen deel 2 is gelegen in Ursem. De ligging biedt tal van voordelen. Op loop- en fietsafstand vindt u, restaurants en cafés, evenals openbare voorzieningen zoals scholen en sportfaciliteiten. Ursem zelf is een prachtige plek om te wonen. Ook is het gunstig gelegen ten opzichte van steden als Alkmaar, Heerhugowaard en Amsterdam. Kortom, een ideale combinatie van comfortabel wonen en gemakkelijke toegang tot alles wat de omgeving te bieden heeft.

Duurzaamheid
Bij De Tuinen deel 2 staat duurzaamheid hoog in het vaandel om bij te dragen aan een duurzamere leefomgeving en het verminderen van de CO2-uitstoot. De woningen worden onder andere voorzien van PV-panelen, die zonne-energie omzetten in elektriciteit. Deze panelen worden op de daken geplaatst en leveren een groot deel van de energiebehoefte van de gebouwen. Ook wordt er gebruik gemaakt van efficiënte installaties en goede isolatie.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 240.000 - € 780.000
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 51

Locatie

Plaats Ursem
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 85 m² - 528 m²
Woonoppervlakte 65 m² - 166 m²

Ontdek de woning

De Tuinen II, Ursem

Hier zult u wonen

De Tuinen II, 1645 WB, Ursem

Schaduwwijzer

Heerhugowaard
Heeft u vragen?
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.