De Skulper, Kavels , 1921 CT, Akersloot

  € 845.000 - € 1.150.000
  Zaandam
  Heeft u vragen?
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

  Omschrijving

  MEER WONEN! Wonen op de oever van het Alkmaardermeer. Een echte nu-of-nooit plek. Maar liefst duizend m2 grond (of meer) voor de villa die u altijd al wilde bouwen. Of dat Zweedse landhuis. Met hoe dan ook een geweldig uitzicht over het water en alle ruimte om te...

  Toon meer

  Kenmerken

  Buurtstatistieken Akersloot Oost

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  MEER WONEN!
  Wonen op de oever van het Alkmaardermeer. Een echte nu-of-nooit plek. Maar liefst duizend m2 grond (of meer) voor de villa die u altijd al wilde bouwen. Of dat Zweedse landhuis. Met hoe dan ook een geweldig uitzicht over het water en alle ruimte om te leven zoals u dat wilt...
  Ontwerp en bouw zelf, of laat ons het voor u doen. Uitstekend geserviced en perfect georganiseerd. Naast uw droomhuis kunt u op uw kavel in De Skulper ook nog een apart boothuis realiseren èn een kantoor/atelier of gastenverblijf. U leeft meer, u woont meer in De Skulper.

  HET UITZICHT
  Het uitzicht over het Alkmaardermeer is wijds en uniek. De hele dag varen schepen en scheepjes voorbij. Stoere binnenvaarders met vracht op weg naar Noordzee of Rijn. Elegante kajuitjachten en zeilschepen varen wedstrijdjes, zetten koers naar één van de vele jachthavens in de buurt of varen richting ondergaande zon aan de kim. Sportieve kanoërs en roeiers peddelen voorbij. Een fuut duikt naar vis, eenden vliegen in V-formatie op weg naar de horizon. De wolken maken Hollandse meesterwerken van het uitzicht. Hoe mooi kan het zijn? Nou, zo mooi. Het Alkmaardermeer is soms een bron van rust en schoonheid, maar in de zomer vaak ook het toneel van een bruisend boten-, wedstrijd- en vakantieleven.

  Appartementen
  In de schitterende appartementen heeft u een zeer fraai uitzicht over het Alkmaardermeer en Akersloot. Deze appartementen staan in een prachtig aangelegde omgeving. Vele voorzieningen bevinden zich om de hoek. Ook is er gelegenheid uw boot aan te leggen in een van de jachthavens in de directe omgeving.

  Alle voordelen op een rij:
  - In te delen zoals u dat wilt;
  - Kleinschalig complex (8 appartementen);
  - 6 stuks ca. 155 tot 230 m2 en 2 stuks van ca. 70 en 90 m2 woonoppervlakte;
  - Veel woonruimte die nog zelf in te delen is;
  - Tot 4 slaapkamers en gastenverblijf mogelijk;
  - Ruime en lichte appartementen;
  - Gunstig gelegen op het zuiden;
  - Alle appartementen voorzien van ruim balkon of buitenruimte (van 32 tot 56 m2);
  - Veel privacy en veiligheid (alle appartementen vanuit eigen garage bereikbaar);
  - Ruime parkeermogelijkheden;
  - Jachthavens in directe omgeving.

  Kavels
  Er zijn in de Skulper 4 kavels van ca. 1000 m2 tot 2000 m2 beschikbaar. De oppervlakten liggen nu nog niet vast, het aantal is variabel met + of – één kavel. Een kavel is minimaal 1000 m2, maar verder variabel tot 2000 m2. Daarop kunt u groots uitpakken. Een villa of landhuis met riant uitzicht, aan u de keus. U heeft dan ook flink stuk waterkant tot uw beschikking: meer dan voldoende voor een heerlijk terras, een zwemsteiger, een boothuis (als u dat wenst). Daarnaast kunt u een apart gastenverblijf, atelier of kantoor met carport realiseren, eveneens op eigen terrein.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 845.000 - € 1.150.000
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Aantal eenheden 12

  Locatie

  Plaats Akersloot

  Oppervlakte en inhoud

  Perceeloppervlakte 1234 m² - 1940 m²

  Website

  Buitenruimte

  Tuin
  • geen tuin

  Bergruimte

  Voorzieningen

   Parkeergelegenheid

   Garage
   • geen garage

   Buurtstatistieken Akersloot Oost

   Leeftijd buurtbewoners

   Huishoudens

   Koop/Huur

   Zaandam
   Heeft u vragen?
   Deze woning bezichtigen?
   Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.