De Bannehoven, Tussenwoning - Type Aspen , 1544 LM, Zaandijk

 • 130 m² - 138 m²
Zaandam
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

DE VERKOOP IS GESTART! De online inschrijving voor de 59 rijwoningen, 35 appartementen en 12 kavels is op 29 juni 2021 om 10:00 uur gestart en sluit op dinsdag 6 juli 2021 om 17:00 uur. Het inschrijfproces is volledig digitaal en dat houdt in dat je jouw voorkeuren...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 130 m² - 138 m²
Aantal slaapkamers 2 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Buurtstatistieken Rooswijk Noord

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

DE VERKOOP IS GESTART!

De online inschrijving voor de 59 rijwoningen, 35 appartementen en 12 kavels is op 29 juni 2021 om 10:00 uur gestart en sluit op dinsdag 6 juli 2021 om 17:00 uur.
Het inschrijfproces is volledig digitaal en dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online via de projectwebsite kunt doorgeven via jouw Mijn Eigen Huis account.
Op donderdag 8 juli is de uitslag van de toewijzing zichtbaar in jouw account en ontvang je een e-mail.

Deze woningen van het type Aspen zijn onderdeel van een rij van 12 woningen van 4 verschillende typen. Samen met 12 tegenoverliggende bouwnummers (aan tuinzijde) vormen ze als geheel blok C van het plan. En net als bij de woonblokken A en B is dit blok ook een architectonische knipoog is naar de traditionele Zaanse houtloodsen. Dit waren houten loodsen met grote kappen en overstekken waarin hout (uit de zon) werd opgeslagen om te drogen. Ook het aspenhout uit Rusland.

Een heerlijke veranda

Alle eengezinswoningen in de Bannehoven zijn vooral niet standaard. In deze moderne en duurzame woning parkeer je bijvoorbeeld je auto (overdekt) onder je tuin. En heb je aan de voorzijde een heerlijke veranda en kijk je uit over het groen en niet uit over geparkeerde en/of rijdende auto’s.

Lekker anders

Via de voordeur stap je direct de keuken binnen. Dit wordt echt het hart van het huis. In de handige bergkast zijn aansluitingen voor de wasmachine en droger. Naast de trap naar de 1e verdieping vind je hier ook de hal met separaat toilet en toegang tot de aangelegde parkeervoorziening onder je tuin. Lekker luxe met een inpandige berging!

Slapen en baden

Volg de trap naar boven en de ruime woonkamer met terras lacht je tegemoet. Wat een licht met al die ramen. Nog een verdieping hoger is voor baden en slapen. Aan de achterzijde liggen 2 slaapkamers en de badkamer is voorzien van toilet, wastafel en douche of bad. Aan de voorzijde zit een fijne berging.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 118

Locatie

Plaats Zaandijk

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 63 m² - 65 m²
Woonoppervlakte 130 m² - 138 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 2 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • voortuin
 • zonneterras

Bergruimte

Schuur/berging Inpandig
Voorzieningen
  Aantal schuren 1

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • parkeerplaats

  Buurtstatistieken Rooswijk Noord

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  Zaandam
  Heeft u vragen?
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.