De Bannehoven, Studio - Type Ginkgo , 1544 LM, Zaandijk

 • 40 m² - 52 m²
Zaandam
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

DE VERKOOP IS GESTART! De online inschrijving voor de 59 rijwoningen, 35 appartementen en 12 kavels is op 29 juni 2021 om 10:00 uur gestart en sluit op dinsdag 6 juli 2021 om 17:00 uur. Het inschrijfproces is volledig digitaal en dat houdt in dat je jouw voorkeuren...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 40 m² - 52 m²
Aantal slaapkamers 1 slaapkamers
Aantal kamers 2 kamers

Buurtstatistieken Rooswijk Noord

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

DE VERKOOP IS GESTART!

De online inschrijving voor de 59 rijwoningen, 35 appartementen en 12 kavels is op 29 juni 2021 om 10:00 uur gestart en sluit op dinsdag 6 juli 2021 om 17:00 uur.
Het inschrijfproces is volledig digitaal en dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online via de projectwebsite kunt doorgeven via jouw Mijn Eigen Huis account.
Op donderdag 8 juli is de uitslag van de toewijzing zichtbaar in jouw account en ontvang je een e-mail.

Op zoek naar een moderne studio die voldoet aan de laatste duurzaamheidseisen en beschikt over een privéterras op straatniveau? Dan zit je goed met deze comfortabele woning van 40 tot 52 m2 in de plint van het appartementengebouw! Richt het in naar jouw wensen en dan is het tijd om te ontspannen, relaxen en tot rust te komen. Kortom, een huis om je helemaal in thuis te voelen.

Deze moderne studio type Ginkgo ligt op de begane grond van een bijzonder appartementengebouw (blok D) met 35 verschillende soorten appartementen. Het gebouw is samen met de naastliggende blokken A, B en C een verwijzing naar het Zaanse industriële erfgoed met stoere houtloodsen voor de opslag van het hout en aan de kopse kant hoge houtfabrieken. En daar werd ook in het verleden het hout van de Japanse notenboom, de ginkgo (biloba) opgeslagen en bewerkt.

Het speelse appartementengebouw van 8 verdiepingen met een knik in de bakstenen gevel wordt uitgevoerd in lichte, natuurlijke tinten.

Buiten wordt binnen

Via je eigen voordeur stap je zo de studio binnen, je hoeft dus geen gebruik te maken van de gezamenlijke entree. Wat een heerlijke ruimte, je voelt je hier meteen thuis. De hoge ramen zorgen voor prachtige lichtinval en halen buiten naar binnen. In de zomer gooi je de deur open en geniet jij op een zwoele zomeravond met vrienden van een borrel in de avondzon.

Slimme indeling

De woonruimte in de studio wordt optimaal benut door de slim gesitueerde keuken en compacte indeling van de badkamer, voorzien van een toilet, wastafel en douche. Er is dus nog genoeg ruimte voor een bank, eettafel en bed. Je bent hier ‘s ochtends maar een paar stappen verwijderd van dat eerste kopje koffie. Verder beschikken de studio’s ook over een eigen berging. Je hoeft je dus echt nergens meer druk om te maken.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 118

Locatie

Plaats Zaandijk

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 40 m² - 52 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 2 kamers waarvan 1 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • zonneterras

Bergruimte

Schuur/berging Inpandig
Voorzieningen
  Aantal schuren 1

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • parkeerplaats

  Buurtstatistieken Rooswijk Noord

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  Zaandam
  Heeft u vragen?
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.