De Bannehoven, Salix , 1544 LM, Zaandijk

 • 149 m² - 193 m²
Zaandam
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Nog twee woningen beschikbaar! De bouw van het energieneutrale project de Bannehoven is in volle gang. De eerste woningen worden naar verwachting in Q3 2023 opgeleverd. Maar goed nieuws want er zijn nog twee woningen over! Dit is dus jouw laatste kans op een...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 149 m² - 193 m²
Aantal kamers 1 kamers

Buurtstatistieken Rooswijk Noord

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Nog twee woningen beschikbaar!

De bouw van het energieneutrale project de Bannehoven is in volle gang. De eerste woningen worden naar verwachting in Q3 2023 opgeleverd.

Maar goed nieuws want er zijn nog twee woningen over! Dit is dus jouw laatste kans op een energieneutrale woning in dit project. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met makelaar Kuijs Reinder Kakes in Zaandam.

De woningen
Alle woningen die in De Bannehoven komen, zijn energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Bovendien zorgen we ervoor dat de wijk inspeelt op het veranderende klimaat: waterbuffers en groen langs de straten ontlasten het rioolsysteem tijdens hevige regenbuien. Met deze en andere duurzame toepassingen werken we aan een toekomstbestendige leefomgeving voor jou.

De nieuwe wijk
De nabijheid van de Polder Westzaan, de openheid, de uitzichten: het streeklandschap dringt op een natuurlijke manier door tot in het hart van De Bannehoven. Hier woon je omringt door volwassen bomen en waterpartijen en met centraal in de wijk intieme groene hofjes. De natuur loopt door tússen de woningen en komt via de terrassen, balkons en veranda’s ook bijna ín de woningen. Auto’s zien we niet in het straatbeeld, zij staan verdekt geparkeerd en rijden om de wijk heen. Via fiets- en wandelpaden verbindt de wijk zich met haar omgeving.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 118

Locatie

Plaats Zaandijk

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 111 m² - 111 m²
Woonoppervlakte 149 m² - 193 m²

Indeling

Aantal kamers 1 kamers

Buitenruimte

Tuin
 • geen tuin

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Buurtstatistieken Rooswijk Noord

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  Zaandam
  Heeft u vragen?
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.