De Bannehoven, Kopwoning - Type Cipres , 1544 LM, Zaandijk

 • 127 m² - 199 m²
Zaandam
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

DE VERKOOP IS GESTART! De online inschrijving voor de 59 rijwoningen, 35 appartementen en 12 kavels is op 29 juni 2021 om 10:00 uur gestart en sluit op dinsdag 6 juli 2021 om 17:00 uur. Het inschrijfproces is volledig digitaal en dat houdt in dat je jouw voorkeuren...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 127 m² - 199 m²
Aantal slaapkamers 2 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

DE VERKOOP IS GESTART!

De online inschrijving voor de 59 rijwoningen, 35 appartementen en 12 kavels is op 29 juni 2021 om 10:00 uur gestart en sluit op dinsdag 6 juli 2021 om 17:00 uur.
Het inschrijfproces is volledig digitaal en dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online via de projectwebsite kunt doorgeven via jouw Mijn Eigen Huis account.
Op donderdag 8 juli is de uitslag van de toewijzing zichtbaar in jouw account en ontvang je een e-mail.

De woningen van het type Cipres zijn onderdeel van een rij van 12 woningen van 4 verschillende typen. Samen met 12 tegenoverliggende bouwnummers (aan tuinzijde) vormen ze als geheel blok C van het plan. En net als bij de woonblokken A en B is dit blok ook een architectonische knipoog is naar de traditionele Zaanse houtloodsen. Dit waren houten loodsen met grote kappen en overstekken waarin hout (uit de zon) werd opgeslagen om te drogen. Ook het cipressenhout uit het Middellandse Zeegebied.

Een heerlijke veranda

Alle eengezinswoningen in de Bannehoven zijn vooral niet standaard. In deze moderne en duurzame woning parkeer je bijvoorbeeld je auto (overdekt) onder je woonkamer. En heb je aan de voorzijde een heerlijke veranda en kijk je uit over het groen en niet uit over geparkeerde en/of rijdende auto’s.

Tuinkamer met terras

Je komt bij deze kopwoning direct binnen in de tuinkamer met openslaande deuren naar het terras aan het water. In de handige bergkast zijn aansluitingen voor de wasmachine en droger. Naast de trap naar de 1e verdieping vind je hier ook de hal met separaat toilet en toegang tot de aangelegde parkeervoorziening. Lekker luxe met inpandige berging!

Heerlijk lichte ruimtes

Door naar boven! Op deze verdieping vind je de XL woonkeuken met zijterras aan de achterzijde en een extra slaapkamer aan de voorkant. Vervolg je weg naar de 2e verdieping voor 2 slaapkamers, een royale badkamer en apart toilet. Aan de voorzijde vind je een berging met aansluiting voor de wasmachine en droger.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 118

Locatie

Plaats Zaandijk

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 65 m² - 66 m²
Woonoppervlakte 127 m² - 199 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 2 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • voortuin
 • zonneterras

Bergruimte

Schuur/berging Inpandig
Voorzieningen
  Aantal schuren 1

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • parkeerplaats
  Zaandam
  Heeft u vragen?
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.