De Bannehoven, Knikwoning - Type Balau , 1544 LM, Zaandijk

 • 130 m² - 139 m²
Zaandam
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

DE VERKOOP IS GESTART! De online inschrijving voor de 59 rijwoningen, 35 appartementen en 12 kavels is op 29 juni 2021 om 10:00 uur gestart en sluit op dinsdag 7 juli 2021 om 17:00 uur. Het inschrijfproces is volledig digitaal en dat houdt in dat je jouw voorkeuren...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 130 m² - 139 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

DE VERKOOP IS GESTART!

De online inschrijving voor de 59 rijwoningen, 35 appartementen en 12 kavels is op 29 juni 2021 om 10:00 uur gestart en sluit op dinsdag 7 juli 2021 om 17:00 uur.
Het inschrijfproces is volledig digitaal en dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online via de projectwebsite kunt doorgeven via jouw Mijn Eigen Huis account.
Op donderdag 8 juli is de uitslag van de toewijzing zichtbaar in jouw account en ontvang je een e-mail.

Deze woningen van het type Balau zijn onderdeel van een rij van 12 woningen van 4 verschillende typen. Samen met 12 tegenoverliggende bouwnummers (aan tuinzijde) vormen ze als geheel blok C van het plan. En net als bij de woonblokken A en B is dit blok ook een architectonische knipoog is naar de traditionele Zaanse houtloodsen. Dit waren houten loodsen met grote kappen en overstekken waarin hout (uit de zon) werd opgeslagen om te drogen. Ook het balauhout uit Zuidoost Azie.

Een heerlijke veranda

Alle eengezinswoningen in de Bannehoven zijn vooral niet standaard. In deze duurzame woning op een heerlijke plek parkeer je bijvoorbeeld je auto (overdekt) onder je terras. En heb je aan de voorzijde een heerlijke veranda en kijk je uit over het groen en niet uit over geparkeerde en/of rijdende auto’s.

Anders dan anders

Koken en eten doe je op de begane grond. Je stapt vanuit je voordeur zo het hart van je huis binnen. Je hebt hier ook de beschikking over een extra eigen toilet en handige aansluitingen in een separate berging voor je wasmachine en droger. Via de trap bereik je de bovengelegen woonruimte met een ruimere achterzijde.

Waar gaan we slapen?

Ook op de tweede etage variëren de slaapkamers van grote door de toelopende of uitlopende wanden van de woningen. De badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche of bad maakt de woonbeleving helemaal compleet.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 118

Locatie

Plaats Zaandijk

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 63 m² - 66 m²
Woonoppervlakte 130 m² - 139 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • voortuin
 • zonneterras

Bergruimte

Schuur/berging Inpandig
Voorzieningen
  Aantal schuren 1

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • parkeerplaats
  Zaandam
  Heeft u vragen?
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.