De Bannehoven, Appartement XXL - Type Lariks , 1544 LM, Zaandijk

 • 159 m² - 180 m²
Zaandam
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

DE VERKOOP IS GESTART! De online inschrijving voor de 59 rijwoningen, 35 appartementen en 12 kavels is op 29 juni 2021 om 10:00 uur gestart en sluit op dinsdag 6 juli 2021 om 17:00 uur. Het inschrijfproces is volledig digitaal en dat houdt in dat je jouw voorkeuren...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 159 m² - 180 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers

DE VERKOOP IS GESTART!

De online inschrijving voor de 59 rijwoningen, 35 appartementen en 12 kavels is op 29 juni 2021 om 10:00 uur gestart en sluit op dinsdag 6 juli 2021 om 17:00 uur.
Het inschrijfproces is volledig digitaal en dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online via de projectwebsite kunt doorgeven via jouw Mijn Eigen Huis account.
Op donderdag 8 juli is de uitslag van de toewijzing zichtbaar in jouw account en ontvang je een e-mail.

De appartementen van het type Lariks liggen in een bijzonder appartementengebouw (blok D) met 35 verschillende appartementen. Het gebouw is samen met de naastliggende blokken A, B en C een verwijzing naar het Zaanse industriële erfgoed met stoere houtloodsen voor de opslag van het hout en aan de kopse kant hoge houtfabrieken. En daar werd ook in het verleden het naaldhout van de Europese lariks opgeslagen en bewerkt.

Het speelse appartementengebouw van 8 verdiepingen met een knik in de bakstenen gevel wordt uitgevoerd in lichte, natuurlijke tinten.

Kom binnen!

Via de hal bereik je de drie slaapkamers, de badkamer met toilet, inloopdouche en bad en de technische ruimte. Daarnaast is er nog een los toilet, dat is lekker. Open de deur naar de riante woonkeuken en aangrenzende woonkamer met balkon op het oosten. Wat een heerlijk appartement. Ga maar eens voor een van de vele ramen staan en geniet!

Heerlijk wonen

Zie jij jezelf hier al wonen? Dan leef je straks heerlijk. De (elektrische) fietsen plaats je in de individuele berging op de begane grond van het gebouw en mocht je wat hoger wonen, dan neem je gemakkelijk de lift naar boven. En ook aan het buitenleven is gedacht. In de zomer ontbijt je heerlijk op het balkon en geniet je van de opkomende zon.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 118

Locatie

Plaats Zaandijk

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 159 m² - 180 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 4 kamers waarvan 3 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging Inpandig
Voorzieningen
  Aantal schuren 1

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • parkeerplaats
  Zaandam
  Heeft u vragen?
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.