Over mij

Mijn naam is Mathieu de By en ben sinds 1 september 2018 werkzaam binnen KRK. 

Binnen mijn functie als Adviseur Commercieel Vastgoed probeer ik de wensen van de zakelijke klant zo accuraat mogelijk in kaart te brengen en op basis daarvan de best passende oplossing te bieden. Met mijn focus op Amsterdam is het de uitdaging om de dynamiek van de Amsterdamse markt te matchen aan de individuele behoefte van de klant. 

 

In mijn vrije tijd ben ik gepassioneerd wedstrijdzeiler. Mijn opgedane kennis en winnaarsmentaliteit als Nederlands zeiler probeer ik tegenwoordig over te brengen op de nieuwe generatie zeiltalenten. Ook probeer ik deze skills te benutten om iedere dag de maximale resultaten voor onze klanten te behalen.

Mijn laatste berichten

Last mile onder de loep: hoe krijg je bevoorrading in een uitstootvrije stad?
Businessblog Expert Team Logistiek
Last mile onder de loep: hoe krijg je bevoorrading in een uitstootvrije stad? Om uitstoot tegen te gaan, stellen grote steden de komende jaren steeds meer eisen aan de bevoorrading van bedrijven. Daardoor neemt de vraag naar logistiek vastgoed in het buitengebied toe....
Bekijk meer berichten

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie