1920xauto_789ec7f9-47bd-4cdb-97d9-6b6ca091d6b1

Huis verkopen in Zaandam

Huis verkopen in Zaandam

Uw woning verkopen in Zaandam

U besluit om uw appartement of huis in Zaandam te verkopen. Omdat veel mensen uit het dure Amsterdam wegtrekken en de rest van Noord-Holland ontdekken, wordt wonen in Zaandam steeds populairder. Door deze doorzettende trend stijgt de vraag en daalt het aanbod. Daardoor lijkt het verkopen van uw woning in Zaandam een fluitje van een cent. Maar u wilt natuurlijk wel maximaal meeprofiteren van de aantrekkende huizenmarkt. Hoe krijgt u de hoogste prijs? En hoe omzeilt u juridische valkuilen? Als gerenommeerde verkoopmakelaar in Zaandam helpen wij u graag op weg.

KRK makelaars in Zaandam heeft uitsluitend gedreven en ervaren makelaars in dienst voor wie de lokale huizenmarkt in Zaandam geen geheimen kent. Daardoor kunnen wij u gedegen adviseren en begeleiden bij de verkoop van uw appartement of huis

Maak kennis met KRK

U bent van harte welkom in ons kantoor aan de Westzijde 340 in Zaandam. Gelegen aan de Zaan. Hier maakt u kennis met ons team van NVM woningmarkt-, nieuwbouw- en bedrijfsmakelaars. Taxateurs en hypotheekadviseurs. Kuijs Reinder Kakes is met vijf vestigingen in Noord-Holland en onderdeel van het landelijke Dynamis-netwerk een van de belangrijkste adviseurs op het gebied van wonen.

De woningmarkt in Zaandam verandert continu nu de regio steeds meer in trek is. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat er speelt. Van dag tot dag. Bij ons krijgt u kosteloos en geheel vrijblijvend een waardebepaling. Zo weet u wat de actuele marktwaarde van uw huis is. Wij leveren altijd maatwerk tegen het tarief dat past bij uw situatie. Over het algemeen rekenen wij een makelaarscourtage dat ligt tussen de 1% en 2%.

Stap voor stap uw woning verkopen.

1. De waarde van uw woning

Met een nauwkeurige waardebepaling stellen we een realistische vraagprijs vast.

Verschillende factoren zijn van invloed op de waarde van uw appartement of huis.

Onder andere:

-Waar uw appartement of huis zich bevindt

-De huidige situatie van de markt

-De afwerking en bouwkundige staat

-Oppervlakte van uw appartement of huis

-Bestemmingsplannen die bekend zijn

2. Daarna de verkoopstrategie

Elk appartement of huis heeft unieke en onderscheidende eigenschappen. Door dit te inventariseren stellen we de doelgroep vast. Vervolgens stellen we vast welke presentatiemiddelen nodig zijn om uw woning optimaal in de markt te zetten.

3. Presentatie maakt uw huis

Om uw appartement of huis het beste voor het voetlicht te brengen is een kwalitatieve presentatie op Funda essentieel. Het heeft invloed op het verkoopsucces van uw woning. Wij werken samen met professionele stylisten, woning- en interieur fotografen om uw woning stijlvol, trendy en optimaal te presenteren. Hierbij gebruiken wij de laatste technologie zoals 3D video’s, interactieve plattegronden en digitale fotostyling. Met Funda, social media, Google advertenties en onze website springt uw appartement of huis in het oog bij de relevante doelgroep.

4. Communicatie en bezichtigingen

Een goede bezichtiging vraagt tijd. Op het eerste gezicht taxeren is belangrijk maar ook daarna wilt u weten wat de ontwikkelen zijn in het verkoopproces. 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt u de voortgang van de verkoop volgen via ons digitale dashboard. We houden de boel ook persoonlijk in de gaten. Als er relevant ontwikkelingen zijn bent u de eerste die dat hoort. U kunt bij ons rekenen op maximale aandacht.

Contact

Maak door het invullen van onderstaande formulier een afspraak voor een waardebepaling van uw woning. Voor overige vragen kunt u onze makelaars in Zaandam op telefoonnummer: 075 612 6400 of via zaandam@krk.nl. Stel uw vraag of we bellen u terug als u dat vraagt via het onderstaande formulier.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.