Huis verkopen in Zaandam -  42178

Huis verkopen in Zaandam

U besluit om uw appartement of huis in Zaandam te verkopen. Omdat veel mensen uit het dure Amsterdam wegtrekken en de rest van Noord-Holland ontdekken, wordt wonen in Zaandam steeds populairder. Door deze doorzettende trend stijgt de vraag en daalt het aanbod. Daardoor lijkt het verkopen van uw woning in Zaandam een fluitje van een cent. Maar u wilt natuurlijk wel maximaal meeprofiteren van de aantrekkende huizenmarkt. Hoe krijgt u de hoogste prijs? En hoe omzeilt u juridische valkuilen? Als gerenommeerde verkoopmakelaar in Zaandam helpen wij u graag op weg.

KRK makelaars in Zaandam heeft uitsluitend gedreven en ervaren makelaars in dienst voor wie de lokale huizenmarkt in Zaandam geen geheimen kent. Daardoor kunnen wij u gedegen adviseren en begeleiden bij de verkoop van uw appartement of huis

Uw woning verkopen? Neem contact op!

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy Statement.

Huis verkopen in Zaandam

Maak kennis met KRK

U bent van harte welkom in ons kantoor aan de Westzijde 340 in Zaandam. Gelegen aan de Zaan. Hier maakt u kennis met ons team van NVM woningmarkt-, nieuwbouw- en bedrijfsmakelaars. Taxateurs en hypotheekadviseurs. Kuijs Reinder Kakes is met vijf vestigingen in Noord-Holland en onderdeel van het landelijke Dynamis-netwerk een van de belangrijkste adviseurs op het gebied van wonen.

De woningmarkt in Zaandam verandert continu nu de regio steeds meer in trek is. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat er speelt. Van dag tot dag. Bij ons krijgt u kosteloos en geheel vrijblijvend een waardebepaling. Zo weet u wat de actuele marktwaarde van uw huis is. Wij leveren altijd maatwerk tegen het tarief dat past bij uw situatie. Over het algemeen rekenen wij een makelaarscourtage dat ligt tussen de 1% en 2%.

Zo verkoopt KRK Makelaars uw huis

Huis verkopen in Zaandam

Vooronderzoek

Om een realistische vraagprijs te bepalen doen wij grondig vooronderzoek. Onze makelaars kijken hiervoor o.a. naar de bouwkundige staat en afwerking van uw huis of appartement, de sfeer en indeling van uw woning en naar de verkooptijd en vraagprijzen van (recent) verkochte woningen in uw wijk. Natuurlijk spelen de trends en ontwikkelingen in de lokale en landelijke huizenmarkt ook een belangrijke rol.

Huis verkopen in Zaandam

Uw huis op de juiste manier in de markt

Uw huis vraagt om een unieke aanpak. Kuijs Reinder Kakes kijkt daarom naar de onderscheidende eigenschappen van uw huis en stelt de doelgroep vast. Dat vormt de basis voor onze verkoopstrategie. Op basis daarvan kiezen we de juiste middelen voor een optimale presentatie van uw woning.

Huis verkopen in Zaandam

Woningpresentatie

We hebben maar één kans op een eerste indruk. Daarom werken onze makelaars samen met professionele woningfotografen, stylisten en marketingbureaus. Alle moderne presentatiemogelijkheden zoals video’s, virtuele tours en interactieve plattegronden hebben we voor u tot onze beschikking om uw woning op een onderscheidende manier te plaatsen op Funda, social media en onze eigen website.

Huis verkopen in Zaandam

Bezichtigingen en communicatie

Bezichtigingen zijn geen vluchtige bezoeken. We nemen voor iedere bezichtiging uitgebreid de tijd. Uzelf kunt de voortgang van de verkoop 24/7 bekijken via ons digitale dashboard. Natuurlijk houden we ook persoonlijk op de hoogte. U mag rekenen op onze aandacht. U weet waar u aan toe bent.

Huis verkopen in Zaandam

Contact

Maak door het invullen van bovenstaande formulier een afspraak voor een waardebepaling van uw woning. Voor overige vragen kunt u onze makelaars in Zaandam op telefoonnummer: 075 612 6400 of via zaandam@krk.nl. Stel uw vraag of we bellen u terug als u dat vraagt via het onderstaande formulier.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie