Huis verkopen in Zaandam -  40386

Huis verkopen in Zaandam

U besluit om uw appartement of huis in Zaandam te verkopen. Omdat veel mensen uit het dure Amsterdam wegtrekken en de rest van Noord-Holland ontdekken, wordt wonen in Zaandam steeds populairder. Door deze doorzettende trend stijgt de vraag en daalt het aanbod. Daardoor lijkt het verkopen van uw woning in Zaandam een fluitje van een cent. Maar u wilt natuurlijk wel maximaal meeprofiteren van de aantrekkende huizenmarkt. Hoe krijgt u de hoogste prijs? En hoe omzeilt u juridische valkuilen? Als gerenommeerde verkoopmakelaar in Zaandam helpen wij u graag op weg.

KRK makelaars in Zaandam heeft uitsluitend gedreven en ervaren makelaars in dienst voor wie de lokale huizenmarkt in Zaandam geen geheimen kent. Daardoor kunnen wij u gedegen adviseren en begeleiden bij de verkoop van uw appartement of huis

Uw woning verkopen of taxeren? Neem contact met ons op!

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy Statement.

Huis verkopen in Zaandam

Maak kennis met KRK

U bent van harte welkom in ons kantoor aan de Westzijde 346 in Zaandam, gelegen aan de Zaan. Hier maakt u kennis met ons team van NVM woningmarkt-, nieuwbouw- en bedrijfsmakelaars, taxateurs en hypotheekadviseurs. Kuijs Reinder Kakes is met vijf vestigingen in Noord-Holland en onderdeel van het landelijke Dynamis-netwerk een van de belangrijkste adviseurs op het gebied van wonen.

De woningmarkt in Zaandam verandert continu nu de regio steeds meer in trek is. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat er speelt. Van dag tot dag. Bij ons krijgt u kosteloos en geheel vrijblijvend een waardebepaling. Zo weet u wat de actuele marktwaarde van uw huis is. Wij leveren altijd maatwerk tegen het tarief dat past bij uw situatie. Over het algemeen rekenen wij een makelaarscourtage dat ligt tussen de 1% en 2%.

Zo verkoopt KRK Makelaars uw huis

Huis verkopen in Zaandam

Grondig vooronderzoek

Om een realistische vraagprijs te bepalen, doen onze makelaars nauwkeurig onderzoek naar uw woning. Onze makelaars kijken bijvoorbeeld niet alleen naar de bouwkundige staat, maar analyseren ook wie de doelgroep is en welke vergelijkbare woningen in de buurt verkocht zijn.

Huis verkopen in Zaandam

De markt in

Elk huis is uniek. Net zoals uw wensen en belangen. Daar passen wij onze dienstverlening op aan. De onderscheidende kenmerken van uw woning zijn maatgevend in het verkoopproces. Met deze informatie en grondige kennis van de doelgroep stippelt KRK de beste verkoopstrategie uit om uw huis in Noord-Holland in de markt te zetten.

Huis verkopen in Zaandam

Marketing en bezichtigen

De eerste indruk blijft hangen. Dus zorgt Kuijs Reinder Kakes Makelaardij ervoor dat de woningpresentatie perfect is. Binnen ons netwerk hebben wij mensen die daarvoor zorgen, zoals een woningfotograaf en -styliste.

De tweede indruk is de tijd die uw makelaar neemt voor de bezichtigers. We houden u na de bezichtiging op de hoogte. Of u controleert zelf de voortgang via het digitale dashboard waarvan u inloggegevens krijgt.

Huis verkopen in Zaandam

Contact

Maak door het invullen van bovenstaande formulier een afspraak voor een waardebepaling van uw woning. Voor overige vragen kunt u onze makelaars in Zaandam op telefoonnummer: 075 612 6400 of via zaandam@krk.nl. Stel uw vraag of we bellen u terug als u dat vraagt via het onderstaande formulier.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie