Zeeburgerdijk 385 , 1095 DW, Amsterdam

  • B
€ 697.000 k.k.
Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Aan de Zeeburgerdijk in het gebouw 'Loswal' bieden wij een moderne kantoorruimte aan INCLUSIEF PARKEERPLAATS in de ondergelegen parkeergarage. De ruimte is gelegen in Zeeburg, ten zuiden van het Cruquiuseiland en het Zeeburgerpad. Dit is dé kans om uw bedrijf te...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 150 m²

Aan de Zeeburgerdijk in het gebouw 'Loswal' bieden wij een moderne kantoorruimte aan INCLUSIEF PARKEERPLAATS in de ondergelegen parkeergarage.

De ruimte is gelegen in Zeeburg, ten zuiden van het Cruquiuseiland en het Zeeburgerpad. Dit is dé kans om uw bedrijf te vestigen op een inspirerende locatie aan het water. De omgeving kenmerkt zich door een mix van creatieve en ambachtelijke bedrijfspanden en moderne nieuwbouwcomplexen waar gewoond en gewerkt wordt. Niet voor niets is deze omgeving een broedplaats voor veel creatieve en inspirerende ondernemers.

Fantastisch is de ligging en bereikbaarheid ten opzichte van de Ring Oost. Via de Zuidelijke IJ-oevers bereik je ook eenvoudig Amsterdam Centraal. De gezelligheid van winkels en horeca tref je aan rondom de Molukkenstraat en de Javastraat en ook winkelcentrum Brazilië is eenvoudig bereikbaar.

INDELING
De ruimte is ingedeeld met entree, 3 werkruimtes (ca. 70, 22 en 21 m² met een hoogte van 2,88m), 2 toiletten met voorruimte, pantry, archiefruimte met patchpaneel, CV/WTW-ruimte en een bergruimte met schuifpanelen.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is zeer gunstig. De locatie ligt vlakbij de Ringweg A10 (afslag S114 IJburg) en nabij het Centrum van de stad.
De bus- en tramhaltes (Insulindeweg) op loopafstand en directe verbindingen naar onder andere Amsterdam Centraal, NS Station Amstel en NS Station Muiderpoort.

PARKEREN
Parkeren kan in de parkeergarage onder het pand. Er zit een parkeerplaats bij die extra groot is. Aanvullende parkeergelegenheid is ruimschoots aanwezig in de directe omgeving.

VLOEROPPERVLAK
De oppervlakte bedraagt ca. 150 m². De ruimte is ter plaatse ingemeten. Een meetrapport conform NEN2580 is niet voorhanden.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt leeg en vrij van huur opgeleverd, inclusief onder meer vloerverwarming, WTW-ventilatie, glasvezel, databekabeling, alarminstallatie met rookmelders, airco (buiten gebruik), schuifdeuren aan waterzijde, buitenzonwering en geluidwerende voorzetramen aan straatzijde en sanitair.

AANVAARDING
In overleg.

EIGENDOMSSITUATIE
- Voortdurend recht van erfpacht;
- De erfpacht is afgekocht tot en met 30-09-2054;
- Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing.

KADASTRALE OMSCHRIJVING
- Gemeente Amsterdam, sectie W, nummer 8269, appartementsindex 3 (Zeeburgerdijk 385)
- Gemeente Amsterdam, sectie W, nummer 8269, appartementsindex 4 (Zeeburgerdijk 387)
- Gemeente Amsterdam, sectie W, nummer 8269, appartementsindex 85 (parkeerplaats)

BESTEMMING
Voor de informatie over het bestemmingsplan verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen.

ENERGIELABEL
Zeeburgerdijk 385: label B.
Zeeburgerdijk 387: label E.

KOSTEN KOPER
De koop is kosten koper. Dat wil zeggen dat de verschuldigde overdrachtsbelasting en notariskosten in rekening gebracht worden bij de koper.

SERVICEKOSTEN
De ruimte maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren (VvE). Details over de VvE zijn op te vragen via ons kantoor.

BIJZONDERHEDEN
- Onder voorbehoud gunning eigenaar;
- De verkoop is op basis van een overeenkomst van het notariaat Model Ring Amsterdam;
- Verkoper vraagt bij de ondertekening van een koopovereenkomst een waarborgsom op de derdenrekening van de notaris van 10% van koopsom;
- Een (potentiële) koper heeft de mogelijkheid vooraf haar onderzoeken uit te voeren. In de koopovereenkomst zal een artikel worden opgenomen dat koper het object accepteert "as-is".

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 697.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2006
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Zeeburgerdijk 385
Plaats Amsterdam
Provincie Noord holland
Land Nederland
Ligging
  • In woonwijk

Kantoor

Oppervlakte 150 m²
Oppervlakte in units vanaf 150 m²

Parkeerplaatsen

Overdekt aantal 1

Energie

Energielabel B
Energielabel index 1.1
Energielabel einddatum 2026-11-17

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Zeeburgerdijk 385, 1095 DW, Amsterdam

Locatie

Zeeburgerdijk 385, 1095 DW, Amsterdam

Schaduwwijzer

Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.