S Blaupot ten Catestr 1 , 1508 VC, Zaandam

  € 127.500 p.j.
  Zaandam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Ruimtelijk én stedelijk. Dat kan alleen in Oostzijderpark. Een gloednieuwe woonwijk in Zaandam, waar op de hoek van de begane grond wij een Maatschappelijke/horeca bedrijfsruimte aanbieden van in totaal 644 m² b.v.o. verdeeld over de begane grond en eerste verdieping...

  Toon meer

  Kenmerken

  Ruimtelijk én stedelijk. Dat kan alleen in Oostzijderpark. Een gloednieuwe woonwijk in Zaandam, waar op de hoek van de begane grond wij een Maatschappelijke/horeca bedrijfsruimte aanbieden van in totaal 644 m² b.v.o. verdeeld over de begane grond en eerste verdieping én mogelijkheid tot het exploiteren van een terrein met een oppervlakte van ca. 316 m² (eigendom gemeente Zaanstad).

  Je ziet de centraal gelegen autoluwe laan, het stationsgebied dat is verbonden met het water en verrassend veel groen. Je werkt in een dynamiek die hoort bij de stad, met fraaie architectuur en originele gevels, maar wel met alle ruimte om je heen. Een plek om blij van te worden.

  De commerciële ruimte maakt onderdeel uit van het gloednieuwe Oostzijderpark. Een uniek project in Zaandam. De parken Valdeursloot en Burgemeester in ’t Veldpark liggen om de hoek en op de fiets of met je bootje ben je zo bij de Jagersplas. Daarnaast is het object gelegen op nog geen 200 meter afstand van treinstation Kogerveld, waar ieder half uur een trein via station Sloterdijk naar Amsterdam Schiphol Airport vertrekt en sta je binnen 25 minuten in hartje Amsterdam.

  Indeling:
  De commerciële ruimte bestaat uit circa 644 m² casco ruimte. Deze ruimte is verdeeld over twee verdiepingen en heeft een unieke hoogte van maar liefst 9 meter!

  Bijzonderheden:
  Verhuurder behoudt zich het recht voor om aanvullende voorwaarde te stellen aan het gebruik.

  Bouwjaar:
  2022 - 2023

  Bestemming:
  Maatschappelijke voorzieningen en horeca in categorie 1, met uitzondering van hotels
  "maatschappelijke voorzieningen" gedefinieerd als: "voorzieningen ten dienste van medische, sociale, culturele, of religieuze activiteiten, alsmede voorzieningen ten dienste van onderwijs en overheidsdiensten"

  U kunt bij de gemeente Zaanstad, afdeling Publieksbalie, informeren naar de bestemming en naar de mogelijkheden van vestiging.

  Opleveringsniveau:
  Casco oplevering, met een uitgebreide meterkast (3x250A) en afzuigmogelijkheden.

  Servicekosten:
  De servicekosten vanuit de VVE moeten nog worden vastgesteld.

  Huurprijs:
  € 127.500,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

  Zekerheidsstelling
  De borgstelling bedraagt 3 maanden huur (en indien van toepassing) te vermeerderen met servicekosten en btw. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie.

  Voor verdere informatie en verkoopvoorwaarden verwijzen wij naar onze brochure voor dit object. Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 127.500 p.j.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie maatschappelijk vastgoed
  Nevenfuncties
  • Horeca
  Bouwjaar 2022
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres S Blaupot ten Catestr 1
  Plaats Zaandam
  Provincie Noord holland
  Land Nederland
  Ligging
  • In woonwijk

  Horeca

  Totaal beschikbare oppervlakte 644 m²
  Verkoop vloer oppervlakte 500 m²

  Ontdek het maatschappelijk vastgoed

  S Blaupot ten Catestr 1, 1508 VC, Zaandam

  Locatie

  S Blaupot ten Catestr 1, 1508 VC, Zaandam

  Schaduwwijzer

  Zaandam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.