Noordeinde 148 A , 1121 AM, Landsmeer

  € 1.495.000 k.k.
  Amsterdam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Het voormalige schoolgebouw in de gemeente Landsmeer is centraal in het dorp gelegen, direct aan het Noordeinde. Het gebouw wordt in de huidige staat, vrij van huur aangeboden en verkeert in een zeer matige staat van onderhoud. HERONTWIKKELING Verkoper heeft een...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 265 m²

  Het voormalige schoolgebouw in de gemeente Landsmeer is centraal in het dorp gelegen, direct aan het Noordeinde. Het gebouw wordt in de huidige staat, vrij van huur aangeboden en verkeert in een zeer matige staat van onderhoud.

  HERONTWIKKELING
  Verkoper heeft een plan uitgewerkt om het gebouw te ontwikkelen tot 4 drive-in woningen of 5 appartementen. Dit plan is niet vergund. De documentatie wordt beschikbaar gesteld via de dataroom.

  OPPERVLAKTE
  De totale oppervlakte van de bestaande situatie bedraagt circa 265 m² b.v.o. Het pand is gesitueerd op een perceel grond van circa 640 m².

  BOUWJAAR
  Omstreeks 1910.

  ENERGIELABEL
  PM

  KADASTRALE KENMERKEN
  Gemeente Landsmeer, sectie A, nummer 2949, ter grootte van 640 m².

  EIGENDOMSSITUATIE
  Het object is gelegen op eigen grond.

  BESTEMMING
  Volgens het vigerende bestemmingsplan “Het Lint 2015” geldt voor de onderhavige locatie de bestemming “Bedrijf”. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen.

  BEZICHTIGINGEN EN PROCES
  Voor verkoop hanteren wij een onderhands verkoopproces. Bezichtigingen zijn op afspraak en na goedkeuring van de verkoper. Nadat verkoper kandidaat-koper positief heeft beoordeeld, zal kandidaat-koper toegang verleend worden tot de dataroom. Aan de hand van de beschikbare informatie verwacht verkoper een voorstel met daarin de exacte entiteit van koper (inclusief UBO herkomst middelen verklaring), koopsom, beoogde leveringsdatum en eventuele voorwaarden. Verkoper prefereert een onherroepelijke overeenkomst. Verkoper behoud zich het recht voor wijzigingen aan te brengen aan het verkoopproces.

  BIJZONDERHEDEN
  - De verkoop is op basis van een overeenkomst van het notariaat Model Ring Amsterdam;
  - Verkoper vraagt bij de ondertekening van een koopovereenkomst een waarborgsom op de derden rekening van de notaris van 10% van koopsom;
  - In de koopakte zal een bepaling worden opgenomen dat koper bekend is met de plaatselijke situatie en dat zij bekend is met de informatie die door verkoper is verstrekt via de dataroom;
  - Een (potentiële) koper heeft de mogelijkheid vooraf haar onderzoeken uit te voeren. In de koopovereenkomst zal een artikel worden opgenomen dat koper het object accepteert "as-is";
  - Verkoper dient expliciet haar schriftelijke toestemming te geven aan de koop- en leveringsakte (voorbehoud).

  DISCLAIMER
  Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 1.495.000 k.k.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie bedrijfsruimte
  Bouwjaar 1910
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Noordeinde 148 A
  Plaats Landsmeer
  Provincie Noord holland
  Land Nederland
  Ligging

   Bedrijfsruimte

   Bedrijfshal oppervlakte 265 m²

   Onderhoud

   Onderhoud binnen Matig
   Onderhoud buiten Matig

   Bedrijfstakken in

   Ontdek de bedrijfsruimte

   Noordeinde 148 A, 1121 AM, Landsmeer

   Locatie

   Noordeinde 148 A, 1121 AM, Landsmeer

   Schaduwwijzer

   Amsterdam
   Heeft u vragen?
   Vragen over dit pand?
   Maak een afspraak via onze online tool.