Noordeinde 128 D , 1121 AL, Landsmeer

  huurprijs op aanvraag
  Amsterdam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Op de grens van Amsterdam is Bedrijvenpark Noordeinde in Landsmeer gelegen, op circa 5 autominuten van de Ringweg Amsterdam Noord. Het bedrijvenpark is de afgelopen decennia ontwikkeld tot een volwaardig bedrijventerrein midden in een groene, waterrijke omgeving. Het...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 500 m²

  Op de grens van Amsterdam is Bedrijvenpark Noordeinde in Landsmeer gelegen, op circa 5 autominuten van de Ringweg Amsterdam Noord. Het bedrijvenpark is de afgelopen decennia ontwikkeld tot een volwaardig bedrijventerrein midden in een groene, waterrijke omgeving. Het terrein kenmerkt zich door een fraaie opzet van 8 vrijstaande kantoorvilla's met ruime parkeergelegenheid wat voor de gebruikers een prettige en sfeervolle werkomgeving creëert. Elke ruimte op dit terrein heeft zijn eigen identiteit. Zo zijn hier ruimten met een zakelijke, industriële, creatieve en rustgevende uitstraling ontwikkeld. Hier wordt werken gecombineerd met ontspanning door de ligging aan een park en aan het water. Er zijn voornamelijk creatieve bedrijven gevestigd in de media, IT en kledingbranche. Op loopafstand ligt de fraaie dorpskern van Landsmeer met diverse horeca gelegenheden, speciaalzaken en winkels voor de dagelijkse boodschappen.

  OPPERVLAKTE
  Voor verhuur is momenteel een vrijstaande kantoorvilla van circa 500 m² beschikbaar gelegen op de begane grond, eerste en tweede verdieping.

  OBJECT
  Via de representatieve entree komt u binnen in de gezamenlijke ontvangstruimte, daar bevinden zich ook de separate dames en herentoiletten en de moderne keuken. Middels de brede houtentrap bereikt u de eerste verdieping die met een ruime en lichte overloop toegang biedt aan de verschillende kantoorkamers.

  BEREIKBAARHEID
  De locatie is binnen 5 autominuten bereikbaar via de Ringweg A10 (Noord), afslag Landsmeer (s117). Daarbij is het terrein uitstekend met openbaar vervoer te bereiken. Op loopafstand is buslijn 319 gelegen met directe verbinding naar busstation Amsterdam Noord en de Noord/Zuidlijn.

  OPLEVERINGSNIVEAU
  De kantoorruimte wordt in de huidige staat opgeleverd en is ondermeer voorzien van:
  – pantry
  – verwarmingsinstallatie met radiatoren
  – toiletruimte
  – kabelgoten t.b.v. elektra aanwezig
  – mooie lichte zelfstandige ruimte

  PARKEREN
  Er bevinden zich voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.

  HUURPRIJZEN
  De volgende ruimtes zijn beschikbaar gekomen:
  B.G. 24 m2 €750,-
  B.G. 74 m2 €1850,-
  1e etage 22 m2 €550,-
  1e etage 17 m2 €450,-
  1e etage 14 m2 €450,-
  1e etage 20 m2 €550,-
  1e etage 45 m2 €1150,-
  2e etage 62 m2 €1850,- inclusief dakterras

  SERVICEKOSTEN
  De verbruikskosten van nutsvoorzieningen worden gemeten d.m.v. tussenmeters. De vaste servicekosten ten behoeve van het periodiek onderhoud CV installatie, buitenverlichting, terreinonderhoud, parkonderhoud, groenonderhoud en het begaanbaar houden van de wegen en voetpaden bedragen € 15,- per m² te vermeerderen met BTW.

  BESTEMMING
  Het terrein is bestemd te worden gebruikt als kantoorruimte, praktijkruimte en showroom. Voor meer informatie over het bestemmingsplan verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen.

  OPLEVERING
  Per direct.

  OMZETBELASTING
  Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een (beperkte) opslag op de huurprijs worden berekend.

  HUUROVEREENKOMST
  Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

  VOORBEHOUD
  Goedkeuring van de eigenaar/verhuurder.

  DISCLAIMER
  Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs huurprijs op aanvraag
  Servicekosten € 15 per vierkante meters per jaar
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Noordeinde 128 D
  Plaats Landsmeer
  Provincie Noord holland
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein
  • Kantorenpark

  Kantoor

  Oppervlakte 500 m²
  Oppervlakte in units vanaf 17 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de kantoorruimte

  Noordeinde 128 D, 1121 AL, Landsmeer

  Locatie

  Noordeinde 128 D, 1121 AL, Landsmeer

  Schaduwwijzer

  Amsterdam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.