Meeuwenlaan 126 B , 1021 JN, Amsterdam

  € 235 p/m² p.j.
  Amsterdam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  In het Hamerkwartier in Amsterdam Noord is de oude Euromaster garage aan de Meeuwenlaan omgebouwd tot een plek voor design, fashion, art en food. Een grote oude garage die is getransformeerd tot pand waar interieur- en fashionmerken kantoor houden en tegelijkertijd...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 400 m²

  In het Hamerkwartier in Amsterdam Noord is de oude Euromaster garage aan de Meeuwenlaan omgebouwd tot een plek voor design, fashion, art en food. Een grote oude garage die is getransformeerd tot pand waar interieur- en fashionmerken kantoor houden en tegelijkertijd hun collecties kunnen exposeren.

  Aan de voorkant van het pand zit ons eigen Frama restaurant/café en daarnaast een door VanJoost ingerichte bioscoop. Beiden te gebruiken voor borrels, feestjes, product- presentaties en andere events.

  In de grote loods achter het restaurant hebben wij door VanJoost ontworpen tiny houses, vanaf +/- 30 tot 40 m² gebouwd. Elke tiny house heeft daarnaast tot 70 m² (afhankelijk van de te huren unit) aan showroomruimte verdeeld over de voorkant en op het dak. De muren in het pand stellen wij beschikbaar aan talentvolle kunstenaars.

  Voor drie tiny houses zijn wij nog op zoek naar ondernemingen met mooie interieur- of fashion merken die onze eigen collecties en elkaar versterken, zodat wij dagelijks samen retailers en architecten naar onze hub trekken.

  Huren bij VANMOKUM betekent dat je terecht komt in een creatieve omgeving met inspirerende merken en kunstenaars. Een plek om samen te groeien en soms een borrel te drinken. De onderstaande merken vind je onder meer nu in ons pand: Graypants, FRAMA, PIET HEIN EEK, SELETTI, AY Illuminate, Nudie Jeans, LEFF Amsterdam.

  BESCHIKBAARHEID
  Het gebouw omvat in totaal ca. 1.000 m² v.v.o. waarvan in totaal ca. 400 m² v.v.o. in units wordt aangeboden.

  Unit A: VERHUURD
  Unit B: BG 35,0 m² + entresol 34,2 m² + expo 39,3 m² / alg. ruimte 26,93. Totaal: 135 m²
  Unit C: BG 35,0 m² + entresol 34,2 m² + expo 39,3 m² / alg. ruimte 26,93. Totaal: 135 m²
  Unit D: BG 25,5 m² + entresol 34,2 m² + expo 44,6 m² / alg. ruimte 25,89. Totaal: 130 m²
  Unit E: VERHUURD

  OMGEVING
  Het bekende Hamerstraatgebied aan het IJ heeft zich ontwikkeld tot een inspirerend stuk Amsterdam met leuke horeca zoals Hotel de Goudfazant, Skatecafe, Brouwerij Oedipus, FC Hyena, De Hangar en Coba. In de omgeving vind je veel creatieve ondernemers. zoals in Pand Noord, Amsterdenim en Wijnmakerij Chateau. Ook Overhoeks, het EYE filmmuseum, de Tolhuistuin en het NDSM terrein zijn
  dichtbij. De locatie is makkelijk bereikbaar met auto en openbaar vervoer en bevindt zich op 5 minuten afstand van Amsterdam Centraal en op 2 minuten lopen van de Noord-Zuidlijn.

  INTERESSE
  Past jouw merk bij ons en wil je samen bouwen aan deze creatieve hub? Neem dan contact met op met KRK Bedrijfsmakelaars.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 235 p/m² p.j.
  Servicekosten € 50 per vierkante meters per jaar
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Bouwjaar 1964
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Meeuwenlaan 126 B
  Plaats Amsterdam
  Provincie Noord holland
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein
  • In woonwijk

  Kantoor

  Oppervlakte 400 m²
  Oppervlakte in units vanaf 130 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Uitstekend
  Onderhoud buiten Uitstekend

  Ontdek de kantoorruimte

  Meeuwenlaan 126 B, 1021 JN, Amsterdam

  Locatie

  Meeuwenlaan 126 B, 1021 JN, Amsterdam

  Schaduwwijzer

  Amsterdam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.