Johan van Hasseltweg 2 -32, Amsterdam 1022 WV Amsterdam

1022 WV Amsterdam huurprijs € 550 p.m.

Uitgebreide omschrijving

Zie ook: JOHANVANHASSELT.NL

Vroeger een plek voor scheepsbouw en fabrieken. Nu een kosmopolitische hub waar een grote diversiteit aan ondernemers samenkomt. Het gebouw aan de Johan van Hasseltweg is in 2008 gebouwd en ligt met de kopse kant aan het water. De gevels van beton, glas en beplating delen een knipoog uit naar het industriële verleden van dit gebied. En de ruimtes binnen? Die zijn licht, ruimtelijk en nog helemaal naar je hand te zetten.

Voor alle kantoor-/bedrijfsunits die Johan. beschikbaar heeft, geldt: what you see is what you get. Zowel in de laagbouw als in de hoogbouw zijn de ruimtes helder, licht en uitgerust met alle basisfaciliteiten die je als ondernemer nodig hebt. De 'toren' telt vijf verdiepingen met kantoorruimtes van 35 tot 100 m2. Entree, lift, trappenhuis, vergaderkamers en toiletten worden gedeeld. De units in de laagbouw hebben oppervlakten van 100 tot 400 m2, zijn bijzonder licht en, behalve als kantoor, goed bruikbaar als showroom, atelier of bedrijfsunit.

Bedrijfs-/kantoorunits:
De laagbouw is verdeeld in bedrijfsunits van 100 tot 400 m2, die bovendien te koppelen zijn. Behalve ruim, zijn ze licht en strak. Beton en glas vormen de basis, de rest van de uitstraling bepaal je zelf. Zowel de ruimtes op de begane grond als op de eerste verdieping hebben ramen die open kunnen, een eigen voordeur, eigen toiletten en zelfstandige aansluitingen voor gas, water, licht en internet. Hier kun je, kortom, in alle vrijheid je ambities waarmaken.

Kantoorunits:
Verdeeld over de vijf lagen van het verticale gedeelte van Johan. vind je kantoorunits van 35 tot 100 m2. Heldere, lichte ruimtes en alle basisfaciliteiten die je nodig hebt. Het pand zelf is ruim van opzet en biedt je de mogelijkheid om op relatief weinig vierkante meters, op een grootse manier kantoor te houden. Er is één gezamenlijke entree met lift en trappenhuis. Pantry's, toiletten en vergaderkamers deel je met de andere bedrijven op je verdieping. In de hoogbouw is internet via glasvezel beschikbaar.

Gebruiksmogelijkheden:
Ideaal voor kleine industrie, creatieven uit de mode-, architectuur- en mediawereld, en voor iedere andere ondernemer die zich graag omringt met energieke bedrijvigheid en nieuwe initiatieven.

Locatiegegevens:
Het bekende Hamerstraatgebied aan het IJ heeft zich ontwikkeld tot een inspirerend stukje Amsterdam. Het heeft een natuurlijke aantrekkingskracht op (creatieve) ondernemers en mensen met ambitie. Johan. biedt hen ruimte, letterlijk en figuurlijk.
In de omgeving vind je Pand Noord, De Overkant, Op Zeezand en de Zamenhofstraat. Hier houden de meest uiteenlopende partijen, waaronder modemerk GSUS, kantoor. Ook Overhoeks, het EYE filmmuseum, ALab, de Tolhuistuin en het NDSM terrein zijn dichtbij.

Bereikbaarheid:
Uitstekende bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal Station en Amsterdam Oost gratis pont naar Amsterdam-Noord. Slechts 7 minuten met bus 32 en 33 vanaf Centraal Station. Ook met de auto is Johan. vanaf de ring A10 goed bereikbaar via de Coentunnel, Piet Heintunnel en de IJ-tunnel. In 2017 is Johan. nóg beter bereikbaar. Dan zal de Noord/Zuidlijn klaar zijn, met een 'halte Johan van Hasseltweg' op 250 meter afstand van Johan.

Parkeren:
Bestemming bereikt? In de omgeving van Johan. kun je gratis en goed parkeren.

Aanvaarding:
Op korte termijn.

Beschikbaar en prijzen:
Neem voor de meest actuele beschikbaarheid contact met ons op. Prijzen afhankelijk van het aantal vierkante meters. Prijzen zijn inclusief servicekosten (laagbouw exclusief verbruikskosten).

Kijk voor nog meer informatie en plattegronden op: JOHANVANHASSELT.NL

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 550 p.m.
Huur BTW belast true
Koop BTW belast true
Servicekosten BTW tarief nee
Aangeboden sinds 1 jaar, 11 maanden, 3 weken geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2008
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Johan van Hasseltweg 2 -32
Plaats Amsterdam
Provincie Noord-Holland
Land NL
Ligging bedrijventerreinoverig
Oppervlakte en inhoud
Totaal bechikbare oppervlakte 5409 m²
Oppervlakte in units vanaf 35 m²
Kantoor
Oppervlakte 5409 m²
Oppervlakte in units vanaf 35 m²
Parkeergelegenheid
Faciliteiten Gratis parkeren in directe omgeving.00
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Brochure

Download
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.