Uw woning verduurzamen naar energielabel A? Wij helpen u graag!

Geschreven door Denice van Zijp RM RT op 8 mei 2024

Want wie wil er nou niet…

  • Een lagere energierekening

  • Bijdragen aan het milieu

  • Het wooncomfort vergoten

  • En een woning welke klaar is voor de toekomst

Maar het verduurzamen van een woning heeft nog meer voordelen, zowel bij het verkopen als aankopen van een woning.

  • Bij aankoop: De koper profiteert in veel gevallen van een lagere hypotheekrente en kan tot € 50.000 meer lenen wanneer de woning energielabel A heeft.

  • Bij verkoop: Er is een grotere doelgroep voor uw woning. En volgens de laatste cijfers van funda wordt het energielabel in 66% van de zoekopdrachten als zoekcriterium gebruikt. Daarnaast is een koper bereidt om meer te betalen voor een woning met een duurzaam energielabel én is dit ook mogelijk door de extra leencapaciteit.

Kortom, verduurzamen is voor zowel kopers als verkopers met energielabel B of lager interessant!

Maar waar te beginnen bij het verbeteren van het energielabel van de woning? Moet de beglazing worden vervangen? Het dak, de vloer of de gevels isoleren? Of is juist het meeste rendement te behalen door het plaatsen van zonnepanelen of een warmtepomp?

Wij helpen u graag om de juiste keuzes te maken. Door het inschakelen van een ervaren en gediplomeerd energieadviseur ontvangt u een verbeterplan op maat. In dit verbeterplan krijgt u inzicht in de kosten, opbrengsten, besparingen en terugverdientijden. Bijkomend voordeel is dat de werkzaamheden altijd binnen 12 maanden uitgevoerd kunnen worden. Zodra het verbeterplan is afgerond dan krijgt u gegarandeerd het duurzame energielabel “A”.

Meer weten? Wij helpen u graag verder.

Denice van Zijp RM RT
Neem contact op met Denice

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Coalitieplannen voor de woningmarkt: hoe kijkt KRK ernaar?

Coalitieplannen voor de woningmarkt: hoe kijkt KRK ernaar?

Half mei zijn de belangrijkste plannen en voornemens van de nieuwe coalitie gepubliceerd. Inmiddels wordt steeds meer duidelijk over de uitwerking van het hoofdlijnenakkoord. KRK is...
Nieuwe lente, nieuwe interieurlook: 4 woontrends van voorjaar 2023

Nieuwe lente, nieuwe interieurlook: 4 woontrends van voorjaar 2023

De lente is weer aangebroken. Voor veel mensen een mooi moment om een voorjaarsschoonmaak te houden en meteen het interieur wat op te frissen. Misschien wil je jouw woning zelfs wel in een...
Bekijk overzicht