Werkwijze KRK & HypotheekNet ten aanzien van het Coronavirus

Werkwijze KRK & HypotheekNet ten aanzien van het Coronavirus

Geschreven door Jacqueline Scholten

Wij waken continu voor uw gezondheid en die van onze medewerkers. Daarom houden wij ons aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM en hanteren wij een aantal regels. U leest hierover meer in onderstaand statement. Laatste update van dit bericht: 25 maart 2020.

Beste relatie,

Naar aanleiding van de recente berichtgeving van de overheid ten aanzien van de verscherpte maatregelen vanwege het COVID-19 virus heeft Kuijs Reinder Kakes en HypotheekNet besloten een aantal maatregelen door te voeren in onze organisatie.

De gezondheid en het welzijn van u en onze medewerkers staan bij ons voorop. Sommige van deze maatregelen kunnen effect hebben op het werk dat wij voor u verrichten. Wij vragen uw begrip daarvoor.

  • In lijn met de maatregelen van de Nederlandse overheid werken onze medewerkers in de maand thuis zo lang nodig en als het werk dat toelaat;
  • Geplande afspraken op kantoor alsook commerciële afspraken bij de klant kunnen voorlopig doorgaan. Echter, de makelaars en adviseurs zullen geen handen geven en gepaste afstand houden. Tevens sturen wij u een e-mail voorafgaand aan de afspraak met daarin een aantal richtlijnen voor een zo’n veilig mogelijke afspraak;
  • De kantoornummers blijven beschikbaar. Het is echter mogelijk dat uw telefoonnummer wordt genoteerd en de betreffende medeweker u terugbelt. U kunt ook per mail met ons in contact treden. Hier kunt u het juiste e-mailadres van de afdeling of persoon terugvinden;
  • Wij zorgen voor bezetting, beschikbaarheid en bereikbaarheid tijdens kantooruren van 8.30 tot 17.30 uur. Het is echter mogelijk dat de bereikbaarheid minder is dan u van ons gewend bent;
  • Onze medewerkers hebben de instructie gekregen om de extra voorzorgsmaatregelen die het RIVM en de overheid voorschrijft direct op te volgen.

Vragen?
Heeft u vragen over dit bericht of wenst u aanvullende informatie? Neem dan gerust contact op met één van onze vestigingen.

Wij volgen de verdere ontwikkelingen met ons beleidsteam dagelijks en houden u op de hoogte over veranderingen mocht hier aanleiding voor zijn.

Jacqueline Scholten
Algemeen Directeur

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie