Op collegetour met Kuijs Reinder Kakes

Geschreven door ing. Sander Siegersma RM RT WMC op 17 april 2018

Vandaag gaf Kuijs Reinder Kakes Makelaars een boeiende presentatie met een haarscherpe analyse van de woningmarkt van Amsterdam en Noord-Holland. Ook werd een duidelijke visie gegeven op de prijsontwikkeling in de diverse regio's op basis van o.a. rentescenario's en hypotheekberekeningen.

Deze bijeenkomst vond plaats in het historische gebouw van restaurant LAB- 44 op het Hembrugterrein in Zaandam, een gebied wat aan de vooravond staat van een grootschalige herbestemmingsopgave.

Sprekende Cijfers

De deelnemers bestonden uit een select gezelschap van 50 personen, werkzaam bij gemeentes, ontwikkelaars, beleggers en aannemers die door Kuijs Reinder Kakes persoonlijk waren uitgenodigd.De afdeling Woningmarktconsultancy van Reinder Kakes Makelaars heeft voor deze uitgebreide marktpresentatie nauw samengewerkt met het Data Research Team van Dynamis en de specialisten van HypotheekNet.


In oktober a.s. zal Kuijs Reinder Kakes opnieuw een uitgebreide marktpresentatie houden voor haar zakelijke relaties. Hiermee onderstreept zij haar rol als pro-actieve adviseur/makelaar op het gebied van woningbouw in Amsterdam en Noord-Holland.

Op collegetour met Kuijs Reinder Kakes
ing. Sander Siegersma RM RT WMC
Neem contact op met ing. Sander

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
De meest gestelde vragen aan een makelaar

De meest gestelde vragen aan een makelaar

Een huis kopen is een spannend proces. Maar ook de verkoop van uw huidige woning is een belangrijke stap. Vaak heeft u de (over)waarde nodig voor uw nieuwe huis en u laat herinneringen achter....
Uw nieuwbouwhuis inrichten in 5 stappen

Uw nieuwbouwhuis inrichten in 5 stappen

Het kopen van een nieuwbouwhuis kent een hoop geregel. Maar als u bij de notaris bent geweest en de administratieve handelingen definitief vastgelegd zijn wordt het tijd om na te denken...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie