Op collegetour met Kuijs Reinder Kakes

Geschreven door ing. Sander Siegersma op 17 april 2018

Vandaag gaf Kuijs Reinder Kakes Makelaars een boeiende presentatie met een haarscherpe analyse van de woningmarkt van Amsterdam en Noord-Holland. Ook werd een duidelijke visie gegeven op de prijsontwikkeling in de diverse regio's op basis van o.a. rentescenario's en hypotheekberekeningen.

Deze bijeenkomst vond plaats in het historische gebouw van restaurant LAB- 44 op het Hembrugterrein in Zaandam, een gebied wat aan de vooravond staat van een grootschalige herbestemmingsopgave.

Sprekende Cijfers

De deelnemers bestonden uit een select gezelschap van 50 personen, werkzaam bij gemeentes, ontwikkelaars, beleggers en aannemers die door Kuijs Reinder Kakes persoonlijk waren uitgenodigd.



De afdeling Woningmarktconsultancy van Reinder Kakes Makelaars heeft voor deze uitgebreide marktpresentatie nauw samengewerkt met het Data Research Team van Dynamis en de specialisten van HypotheekNet.


In oktober a.s. zal Kuijs Reinder Kakes opnieuw een uitgebreide marktpresentatie houden voor haar zakelijke relaties. Hiermee onderstreept zij haar rol als pro-actieve adviseur/makelaar op het gebied van woningbouw in Amsterdam en Noord-Holland.

ing. Sander Siegersma
Neem contact op met ing. Sander

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Nieuwbouw in trek door ruimere hypotheekregels

Nieuwbouw in trek door ruimere hypotheekregels

Volgens recente berichtgeving van NU.nl is er een opvallende verschuiving gaande op de Nederlandse woningmarkt: nieuwbouwwoningen worden steeds populairder onder huizenkopers. Dit komt mede...
De meest gestelde vragen aan een makelaar

De meest gestelde vragen aan een makelaar

Een huis kopen is een spannend proces. Maar ook de verkoop van uw huidige woning is een belangrijke stap. Vaak heeft u de (over)waarde nodig voor uw nieuwe huis en u laat herinneringen achter....
Bekijk overzicht