Op collegetour met Kuijs Reinder Kakes

Op collegetour met Kuijs Reinder Kakes

Geschreven door ing. Sander Siegersma RM RT WMC

Vandaag gaf Kuijs Reinder Kakes Makelaars een boeiende presentatie met een haarscherpe analyse van de woningmarkt van Amsterdam en Noord-Holland. Ook werd een duidelijke visie gegeven op de prijsontwikkeling in de diverse regio's op basis van o.a. rentescenario's en hypotheekberekeningen.

Deze bijeenkomst vond plaats in het historische gebouw van restaurant LAB- 44 op het Hembrugterrein in Zaandam, een gebied wat aan de vooravond staat van een grootschalige herbestemmingsopgave.

Sprekende Cijfers

De deelnemers bestonden uit een select gezelschap van 50 personen, werkzaam bij gemeentes, ontwikkelaars, beleggers en aannemers die door Kuijs Reinder Kakes persoonlijk waren uitgenodigd.De afdeling Woningmarktconsultancy van Reinder Kakes Makelaars heeft voor deze uitgebreide marktpresentatie nauw samengewerkt met het Data Research Team van Dynamis en de specialisten van HypotheekNet.


In oktober a.s. zal Kuijs Reinder Kakes opnieuw een uitgebreide marktpresentatie houden voor haar zakelijke relaties. Hiermee onderstreept zij haar rol als pro-actieve adviseur/makelaar op het gebied van woningbouw in Amsterdam en Noord-Holland.

Meer weten over dit onderwerp?

Op collegetour met Kuijs Reinder Kakes
ing. Sander Siegersma RM RT WMC
Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie