Jouw huis is wellicht meer waard dan je denkt, bereken het met de KRK Waardecheck!

Geschreven door Robert de Joode RM RT WMC op 14 maart 2024

Af en toe kom je dat ene droomhuis tegen dat je hart sneller doet kloppen en je verbeelding aanwakkert. Maar al snel rijzen er vragen: is het betaalbaar? Wat is eigenlijk de waarde van mijn huidige woning, gezien de voortdurend veranderende vastgoedmarkt? Gelukkig hoef je niet in het duister te tasten. Bij KRK kun je een gratis waardebepaling aanvragen, en binnenkort weet je precies de waarde van jouw huis.

Wat betekent een waardebepaling?

Een waardebepaling is een deskundige schatting van de verkoopprijs van je woning, uitgevoerd door een ervaren NVM-makelaar. Deze waarde wordt vastgesteld aan de hand van diverse criteria, waaronder de staat van je huis, de grootte van de woonruimte, de locatie binnen de straat en de buurt, evenals recente prijsontwikkelingen op de lokale huizenmarkt en prognoses voor toekomstige marktontwikkelingen.

Is dit het juiste moment om je huis te verkopen?

Misschien vraag je je af of dit het juiste moment is om je huis te verkopen, gezien de wisselende berichten over de huizenmarkt. We begrijpen je twijfels, maar er zijn geen bepalende redenen om niet in actie te komen. Hoewel de huizenprijzen over het algemeen schommelen, geldt dit niet voor elke stad of elk type woning. Bovendien wordt het energielabel steeds belangrijker in de huidige markt. Je zou zelfs kunnen overwegen om je huis eerst energiezuiniger te maken voordat je het te koop zet. Gelukkig hoef je deze beslissingen niet alleen te nemen, want onze ervaren NVM-makelaars staan voor je klaar om je te adviseren.

Een duidelijk beeld krijgen

Ben je aan het overwegen om je huis te verkopen? Dan nodigen we je van harte uit om persoonlijk kennis met ons te maken. We komen graag bij je langs om je woning te beoordelen en een nauwkeurige waardebepaling uit te voeren. Tijdens dit persoonlijke gesprek kun je niet alleen een realistische inschatting van de waarde verwachten, maar krijg je ook uitgebreid advies. Het is belangrijk om te weten dat dit gesprek volledig kosteloos en vrijblijvend is. Waar wacht je nog op? Vraag nu hier jouw gratis waardebepaling aan.

Robert de Joode RM RT WMC
Neem contact op met Robert