Johan en Yvonne kozen voor KRK door onze fullservice

Een nieuwe droomwoning kopen en tegelijkertijd de juiste financiering regelen en de verkoop van uw huidige huis rondkrijgen. Dit zijn intensieve stappen waarin er veel op u afkomt. Voor Johan en Yvonne de reden om te kiezen voor KRK als makelaar met meerdere services onder één dak. “De hypotheekadviseur en makelaar hadden onderling veel contact en waren altijd op de hoogte van de ontwikkelingen. Het proces verliep daardoor prettig en soepel”, vertelt Yvonne.

Kiezen voor fullservice makelaarskantoor

Aankoopbegeleiding bij een nieuwe woning was de eerste vraag die Johan en Yvonne bij KRK Makelaars neerlegden. “Ook wilden we de verkoop van ons appartement door KRK laten doen”, zegt Yvonne. “Het is voor ons alweer 23 jaar geleden dat we een huis kochten. Ondertussen is de markt veranderd en komt informatie snel en digitaal op ons af. aarom zochten we een makelaarskantoor dat ons goed kon begeleiden en helder communiceert.

''Via een vriendin hoorde het stel goede verhalen over KRK. “Buiten het feit dat ze een bekende naam zijn in Noord-Holland, vond ik het een groot voordeel dat zij meerdere services aanbieden. Zoals hypotheekadvies en de mogelijkheid een verzekering af te sluiten. We kozen daarom ook voor een hypotheekadviseur vanuit KRK.”

Droomhuis gevonden

Van een appartement in Zaandam naar een vrijstaand huis in het dorp Warder. Een overstap waar Johan en Yvonne aan de start van hun zoektocht niet van durfden te dromen. Toch was het de vierde bezichtiging al raak.” Johan en Yvonne bezochten huizen in een woonwijk, maar daar wogen de pluspunten niet op tegen de minpunten. Een landelijk vrijstaand huis met een grote tuin en schuur won het uiteindelijk. “De locatie van ons nieuwe huis is zo uniek dat de keuze snel was gemaakt. De pluspunten wonnen het van de minpunten.

''De goede match wijdt Yvonne aan goede onderlinge communicatie en korte lijnen. “Van tevoren nam de makelaar onze wensen met ons door. Daarnaast keek de hypotheekadviseur wat financieel haalbaar is voor ons. Dat koppelde hij weer terug aan de makelaar. Aan de hand daarvan werd er een profiel voor ons gemaakt en kregen we passend aanbod in onze mail.”

Appartement verkopen

Nadat Johan en Yvonne hun landelijke droomwoning vonden, werd het tijd hun appartement in Zaandam te verkopen. “We vonden het heel prettig dat de verkoop door dezelfde makelaar werd gedaan. Hij kent ons al langer, weet precies wat we belangrijk vinden en hoe we op de hoogte gehouden willen worden.”

Bekend met de doelgroep

Het verkopen van het maisonnette appartement was spannend voor het stel. De woning heeft een inpandige trap en geen lift. Daardoor is het huis niet voor iedereen geschikt. “Desondanks had de makelaar het volste vertrouwen in het verkopen van het appartement binnen redelijke tijd.” De KRK makelaar had gelijk. Uiteindelijk deed de eerste kijker al een bod. “Dat ging vrij snel”, vertelt Yvonne. “Onze makelaar adviseerde en begeleidde ons hierin. De geïnteresseerde partij had een tijdslimiet gesteld dus we moesten snel beslissen.” Dankzij de expertise en advies van hun makelaar accepteerden ze het bod. “Het is hoger dan we hadden gehoopt dus we zijn erg blij met de uitkomst.”

Geen nummer

Het verkopen van uw woning, het kopen van een nieuw huis en het aanvragen van de juiste financiering vraagt veel van iemand. “Wij werkten van deadline naar deadline. Gelukkig hield de makelaar ons op de hoogte en konden we gemakkelijk contact opnemen als we vragen hadden. We merkten echt dat er altijd alle tijd voor ons werd genomen.”

Nathalie Molenaar RM RT
Neem contact op met Nathalie

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Nieuwe lente, nieuwe interieurlook: 4 woontrends van voorjaar 2023

Nieuwe lente, nieuwe interieurlook: 4 woontrends van voorjaar 2023

De lente is weer aangebroken. Voor veel mensen een mooi moment om een voorjaarsschoonmaak te houden en meteen het interieur wat op te frissen. Misschien wil je jouw woning zelfs wel in een...
Nieuwe lente, nieuwe interieurlook: 4 woontrends van voorjaar 2024

Nieuwe lente, nieuwe interieurlook: 4 woontrends van voorjaar 2024

De lente is weer aangebroken. Voor veel mensen een mooi moment om een voorjaarsschoonmaak te houden en meteen het interieur wat op te frissen. Misschien wil je jouw woning zelfs wel in een...
Bekijk overzicht