Robert de Joode nieuwe bestuursvoorzitter Dynamis

Met gepaste trots delen wij dat collega en vennoot Robert de Joode is aangetreden als de nieuwe bestuursvoorzitter van Dynamis Makelaars, Vastgoedconsultants en Taxateurs. Uiteraard blijft Robert het grootste deel van zijn tijd beschikbaar voor onze klanten!

Dynamis is het samenwerkingsverband van makelaars, adviseurs en taxateurs. En is met 40 vestigingen verspreid over heel Nederland. Dynamis zet als organisatie in op research, kennisdeling en marketing. Daarnaast begeleid het opdrachtgevers bij landelijke vastgoedvraagstukken.

In deze nieuwe rol volgt De Joode Marco Schol op van Ooms. ‘Schol en Van der Neut hebben de afgelopen jaren goed werk geleverd om Dynamis verder op de kaart te zetten. En ik kijk er naar uit om samen met het bestuur, Jeroen Kroondijk en het team in Utrecht Dynamis verder uit te bouwen tot een organisatie van intensief samenwerkende Dynamis partners om onze opdrachtgevers optimaal te bedienen’, zegt De Joode.

De quote komt uit een bericht dat is gepubliceerd op vastgoedmarkt.nl. Het gele bericht leest u op de website.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht

Bezoek ons tijdens de Provada 2018

Tijdens de veertiende editie van Provada, hét jaarlijkse ontmoetingspunt voor de vastgoedbranche, is Kuijk Reinder Kakes ook dit jaar weer aanwezig. U treft ons samen met onze Dynamis...

Dynamis wint Mestreechter Geis Award 2017

Op 24 augustus heeft Dynamis de Mestreechter Geis Award in ontvangst genomen. Deze award, een initiatief van KPE, is bestemd voor die organisatie binnen de bouw- en...
Bekijk overzicht