De kersttrends van 2017

Vier een stijl volle kerst met onze tips. Wij zetten hier de kersttrends van 2017 voor u op een rijtje. Kerst begint natuurlijk met samen een mooie kerstboom kopen en versieren. Met een levende kerstboom haalt u niet alleen de kerstsfeer, maar ook de echte kerstgeur in huis.

Kersttrend 1: Jungle Bell

Vorig jaar zagen we deze kersttrend al verschijnen, maar dit jaar kunnen we er echt niet meer omheen: kerst op zijn groenst! De botanische kersttrend combineert allerlei hippe planten en brengt het interieur tot leven, groen is helemaal in! Eikeltjes, echte takken, planten in macraméhangers en ga zo maar door. Dus laat die jungle belletjes maar rinkelen!

Kersttrend 2: Scandinavische kerst met blauw

Van de moderne Scandinavische kerstdecoratie zijn we nog lang niet af. In 2016 werd rood, wit en licht hout gecombineerd met oranje. Dit jaar wordt de opvallende kleur oranje vervangen door blauw! Rood, wit, blauw is de trend van 2017.

Kersttrend 3: Rose Gold

Roségoud is helemaal in! En gelukkig trekken we die kleur dan ook naar binnen als kersttrend. Roségouden kerstversiering is namelijk prachtig. Het stijlvolle van goud, maar dan net even wat warmer.

Kersttrend 4: Winters wit met zachte kleuren

Ook winters wit zal nooit uit de mode raken. Waar het voorgaande jaren erg stoer gecombineerd werd met harder blauw en groen, komt dit jaar wat meer de vrouwelijke kleuren terug. Roze en lila maken je winters witte interieur net dat beetje liever en zachter.

Kersttrend 5: De klassieke Kerst is terug

Voor sommigen is deze stijl natuurlijk nooit weggeweest. Maar dit jaar zullen we het weer veel meer terugzien: klassieke, traditionele kerstversiering. De combinatie van de kleuren rood, goud, groen en een nieuwe kleur truffelbruin is echt een kersttrend van 2017! En geef nou toe van deze kleuren combo krijgt u toch meteen het kerstgevoel?

Bent u op zoek naar een makelaar die u op weg helpt naar uw eigen knusse plekje? Neem dan nu contact op met onze makelaars. Of klik hier voor ons woningaanbod.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Coalitieplannen voor de woningmarkt: hoe kijkt KRK ernaar?

Coalitieplannen voor de woningmarkt: hoe kijkt KRK ernaar?

Half mei zijn de belangrijkste plannen en voornemens van de nieuwe coalitie gepubliceerd. Inmiddels wordt steeds meer duidelijk over de uitwerking van het hoofdlijnenakkoord. KRK is...
Uw woning verduurzamen naar energielabel A? Wij helpen u graag!

Uw woning verduurzamen naar energielabel A? Wij helpen u graag!

Want wie wil er nou...
Bekijk overzicht