10 jarig jubileum Dynamis Taxaties Nederland

Geschreven door Dynamis Redactie op 20 april 2021

Dynamis Taxaties Nederland bestaat 10 jaar! Het is 10 jaar geleden dat Dynamis Taxaties Nederland (DTN) is opgericht door de Dynamis partners. In tien jaar tijd doorgegroeid tot een van de grootste taxatieorganisaties in Nederland.

Vanaf het eerste uur is Baldwin Poolman als directeur aangesteld. Zijn opdracht was: “zorg ervoor dat Dynamis taxatieopdrachten krijgt van landelijke opdrachtgevers”. Dynamis wilde meedoen met de grote spelers in de taxatiemarkt. En dat is zeker gelukt!

Als eenmansband ging Baldwin aan de slag. Inmiddels is het centrale team uitgegroeid tot tien personen. De coördinatie(services) zorgt ervoor dat de centraal verworven opdrachten worden uitgezet naar de taxatieafdelingen van onze Dynamis partners. De taxatieafdeling van DTN zelf voert specifieke taxatieopdrachten uit en ondersteunt de taxateurs in het land daar waar nodig.

Inmiddels behoort Dynamis Taxaties tot één van de grootste taxatiekantoren van Nederland. Volgens sommige concurrenten zijn wij na Cushman & Wakefield de grootste. Dat we een serieuze partij zijn die deel uitmaakt van het Groot Taxatie Overleg (top 10 taxatiekantoren) is een feit. Wij worden gevraagd en nemen deel aan alle nieuwe ontwikkelingen in onze markt. Dit kan gaan om digitale ontwikkelingen als taxonomie en SBR, maar ook over taxatieleer zoals het economisch waarderen, lesgeven en houden van presentaties.

Louter door de intensieve samenwerking tussen de taxatieafdelingen van de Dynamis partners en DTN hebben we dit kunnen bereiken. Steeds meer stakeholders willen met Dynamis samenwerken. Landelijke visie versterkt met regionale/lokale kennis is de sleutel van ons succes! Gefeliciteerd!

Dynamis Redactie
Neem contact op met Dynamis

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Sander Heidinga nieuwe voorzitter NVM Business

Sander Heidinga nieuwe voorzitter NVM Business

Sander Heidinga, vennoot van Kuijs Reinder Kakes, is tijdens de ledenvergadering op 14...
Sander Heidinga nieuwe voorzitter NVM Business

Sander Heidinga nieuwe voorzitter NVM Business

Sander Heidinga, vennoot van Kuijs Reinder Kakes, is tijdens de ledenvergadering op 14...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie