KRK Verzekeren nodigt u uit op zondag 29 september 2024 om met ons mee te lopen met [Z]aan de Wandel, een jaarlijkse wandeltocht om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Er zijn verschillende afstanden, voor jong en oud, zodat iedereen kan meedoen. KRK sponsort dit evenement samen met Nh1816 Verzekeringen en e-formapp.

U kunt kiezen uit een wandeling van 5, 10 of 15 kilometer. Meldt u zich aan via het inschrijfformulier hieronder, dan is deelname voor u gratis. KRK sponsort namelijk ook de eerste 100 aanmeldingen, samen met Nh1816 Verzekeringen en e-formapp.

  Aanmelden [Z]aan de Wandel

  Dit is waar we het voor doen

  Jaarlijks krijgen meer dan 100.000 mensen te horen dat ze kanker hebben. Dat is veel te veel. En voor behandeling, onderzoek en preventie is veel geld nodig. KRK wil samen met u een steentje bijdragen door mee te doen aan [Z]aan de Wandel en daarmee het Antoni van Leeuwenhoek en Anna's Huis te steunen.

  Antoni van Leeuwenhoek
  Stichting [Z]aan de Wandel ondersteunt vanaf de eerste editie in 2011 onderzoekprojecten naar borstkanker door het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam (AVL).

  Anna's Huis
  Op 31 maart 2018 is het inloophuis Centrum voor Leven met Kanker Zaanstreek | Anna's Huis officieel geopend. Anna's Huis is gevestigd aan de Zorgboulevard naast het ZMC in Zaandam.