Sonnehoeck 4 woningen, Stompetoren

Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Wonen in een rustige omgeving maar evengoed dichtbij de bruisende stad Alkmaar, dan zijn de nieuwbouw woningen in Stompetoren aan de Oterlekerweg 22 iets voor u. Via de Noordervaart wordt Stompetoren met Alkmaar verbonden en geniet u van de weidsheid die de Schermer te bieden heeft met karakteristieke molens en weilanden.

Tegenover de woningen wordt binnenkort een nieuw dorpsplein gesitueerd...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Sonnehoeck 4 woningen, Stompetoren.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Stompetoren
  980 mannen
 • Inwoners Stompetoren
  935 vrouwen
 • Auto's
  1,3 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 216.000,-
 • Inwoners Alkmaar
  53.659 mannen
 • Inwoners Alkmaar
  54.714 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.6 km
 • Voortgezet onderwijs
  6.5 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.7 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.9 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.7 km

Uitgebreide omschrijving

Wonen in een rustige omgeving maar evengoed dichtbij de bruisende stad Alkmaar, dan zijn de nieuwbouw woningen in Stompetoren aan de Oterlekerweg 22 iets voor u. Via de Noordervaart wordt Stompetoren met Alkmaar verbonden en geniet u van de weidsheid die de Schermer te bieden heeft met karakteristieke molens en weilanden.

Tegenover de woningen wordt binnenkort een nieuw dorpsplein gesitueerd met horeca gelegenheid en een volwaardige supermarkt. Hier kan genoten worden van de gezelligheid wat een dorp te bieden heeft. Tevens wordt de bestaande basisschool vernieuwd en uitgebreid met een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang.

Het dorp heeft een hoog voorzieningsniveau met de brede school voor de educatie en op cultureel gebied functioneert de historische kerk. De sportfaciliteiten worden aangeboden door SSV waar voet- en handbal wordt vertegenwoordigd, ook worden er diverse zaalsporten aangeboden voor jong en oud.

Zorg en verzorging is ook goed vertegenwoordigd met een huisarts, apotheek en fysiotherapeut aan de rand van het dorp. Kappers, schoonheidsspecialist en pedicure zijn allemaal vertegenwoordigd in Stompetoren.

De feestvereniging organiseert het hele jaar door leuke activiteiten voor jong en oud, met thema’s gebasseerd op de jaargetijden. Het rustige dorp geeft iedereen privacy, een ieder kan de ‘drukte’ opzoeken wanneer daar behoefte aan is.

De woningen:

De kopwoning is een ruime (bijna) vrijstaande woning. De woning heeft een royale woon-eetkamer en keuken met een grote garage/berging. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer en een grote hobbykamer (boven garage). De zolder is bereikbaar d.m.v. een vlizotrap.

De 3 royale eengezinswoningen zijn d.m.v. garage’s hiermee gekoppeld. De woningen hebben een ruime woonkamer met keuken. Op de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een hobby kamer en badkamer. De zolder is bereikbaar via een vlizotrap.

Lucht/water
Warmtepomp
Uitstekende Energieprestatie

De woningen zijn voorzien van een duurzame warmtepomp, die warmte uit de buitenlucht haalt, hiermee is een CV ketel niet meer nodig. De lucht/water warmtepomp verwarmt de woning (via de vloerverwarming) en het tapwater.
Op het zuidelijke gelegen dak komen 4 stuks zonnepanelen (per woning), dit zorgt voor duurzame energie, waarmee het stroom verbruik van de warmtepomp wordt teruggedrongen. De woningen hebben hierdoor geen gas aansluiting.

Met deze duurzame ingrepen is de woning klaar voor de toekomst en zullen de maandelijkse kosten teruggedrongen worden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
Aangeboden sinds 6 maanden, 1 weken, 5 dagen geleden
Bouw
Locatie
Plaats Stompetoren

Direct contact opnemen?

Naar het contactformulier

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.